Třpytivá

Pokračování knihy Pozlacená mám přečtené a jsem ráda, že jsem sérii dala šanci.
V minulé recenzi jsem byla celkem zklamaná s příběhu, který se ke mně dostal, ale závěrečná část knihy mě přesto dokázala nalákat na další díl a to Třpytivá. A nelituji, že jsem se do ní pustila, protože splnila má očekávání.

Narozdíl od prvního dílu se většina části knihy odehrává mimo království krále Midase a tak má naše hlavní hrdinka více prostoru než jen zlatou klec. Krom toho mě velice mile překvapily kapitoly, které jsou z pohledu královny Maliny. Ta dodala příběhu pěknou šťávu, protože je to neobyčejná žena. Doufám, že v dalším díle dostane možnost se ještě více ukázat a že nám pěkně s dějem zatočí. Podle mě v sobě ukrývá nějaké překvapení.

Fantasy svět je tu příliš jednoduchý a není velmi složité z něj něco nepochopit, možná že zde dostal i daleko více prostoru než v předchozím díle.
Děj krásně plyne, nemá hluchá místa a dostanete zde i mnoho odpovědí na otázky.

Moc ráda tuto knihu doporučuji.

Třpytivá Třpytivá Raven Kennedy

Za tajemství musí každý platit. I dívka ze zlata. Deset let jsem žila ve zlaté kleci v nejvyšším patře zlatého hradu krále Midase. Jedné noci se ale vše změnilo. Zajala mě armáda Čtvrtého království a nevím, zda z toho vyváznu... více

Komentáře (0)