![Hrob na kopci Hrob na kopci](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536853/bmid_inspektorka-lottie-parkerova-hrob-na-kopci.jpg?v=1716401221)
133/2024
HROB NA KOPCI 10.díl
PATRICIA GIBNEY
Nakl. KALIBR
Rok vydání 2024
408 stran
10. díl jedné z mých nejoblíbenějších thrillerových sérií byl opět slupnut jako malina.
Když jsem zjistila, že bude vycházet, okamžitě jsem dělala předobjednávku a pak se jen modlila, ať mi stihne dorazit do začátku dovolené. Vše naštěstí klaplo a já už mohou říci #docteno.
Tato série je pro mě velká srdcovka. Pokud milujete Irsko, které zde však není vykresleno zrovna v těch nejhezčích barvách, pokud máte rádi trošku drsnější záležitosti, rozhodně tuto sérii vřele doporučuji.
Opět drsné a hodně kruté v určitém ohledu. Autorka nemá problém zatáhnout do svých případů i maličké děti, to víme již dávno, viz. třeba jeden díl se zneužívanými chlapci katolickými knězi, ten byl rovněž síla.
Zde máme na začátku jednu mrtvou mladou matku, posléze zmizí další, pak se ztratí její malý syn atd., atd., je tu toho opět hodně, Lottie se svým týmem neví, co dříve...
Lottie v tomto díle docela dost pokoušela mou trpělivost. Upozorňuji raději, že Lottie není sympaťačka na první dobrou, můžete s ní mít problém. Začít číst tuto sérii někdy teď, tak v ní možná nepokračuji právě díky hlavní hrdince. Ale před těmi cca 5 lety jsem ještě nebyla až tak moc znechucena všemi těmi rozháranými hrdiny jako poslední dobou.
Boyd mě v něčem rovněž naštval. Konec mě naštval úplně. Potřebuji akutně další díl, to sice píši pokaždé, ale tady ho potřebuji ještě více než jindy. Takže i když mám někdy sto chutí si při čtení rvát vlasy, stejně tu sérii miluju, protože ty případy jsou vždy promakané, dost často jdou hluboko do minulosti, autorka se s tím nemaže a je to prostě Irsko.
( SRPEN 2024)
![Hrob na kopci Hrob na kopci](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536853/inspektorka-lottie-parkerova-hrob-na-kopci.jpg?v=1716401221)
Isabel Gallagherová, mladá manželka a novopečená matka, je ráno nalezena ve své ložnici brutálně zavražděná. V ruce svírá starou žiletku. Ještě téhož dne se začne pohřešovat další mladá matka, Joyce Breslinová, a i její čtyřletý E... více
Komentáře (0)
Přidat komentář![Knižní střípky Knižní střípky](https://www.databazeknih.cz/img/users/50_/5025/agatha-hpd.jpg?v=1589135906)
Knižní střípky také napsala
![NA KAMENI KÁMEN NA KAMENI KÁMEN](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552603/na-kameni-kamen.jpg?v=1734778954)
![DOKUD ROSTOU CITRONOVNÍKY DOKUD ROSTOU CITRONOVNÍKY](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552543/dokud-rostou-citronovniky.jpg?v=1734716417)
![POSLEDNÍ ÚTOČIŠTĚ POSLEDNÍ ÚTOČIŠTĚ](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/554830/posledni-utociste.jpg?v=1737311605)
![LOTOSOVÝ KRUH PANÍ TCHAN LOTOSOVÝ KRUH PANÍ TCHAN](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542640/lotosovy-kruh-pani-tchan.jpg?v=1729467286)
![BLÍZCÍ BLÍZCÍ](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/553264/blizci.jpg?v=1735839751)