Jak se zbavit lásky

recenze

Jak se zbavit lásky (2024) 4 z 5 / EvikU.
Jak se zbavit lásky

Jak se zbavit lásky je ukázková kniha krásného zamilovaného příběhu s trochou magie. Gemma se rozešla s přítelem po 4 letém vztahu. Který nebyl ideální, ale byla to jistota.

Její teta umí kouzla. Za úplňku provedou jedno zaklínadlo, kdy je přítomná ještě sestra a její nejlepší kamarád Dax. Který by ale možná mohl být něco víc. Po opilé seanci se vzbudí v cizí posteli a nic nepoznává. Její čtyři roky života jsou pryč. Nikdy nechodila se Stuartem, ale tím pádem nenastali ani jiné věci.

Například s kamarádem Daxem se musí znovu seznámit. Má práci, kterou neměla, jejich kouzlo, ale změnilo i život všem lidem okolo ní. A ne vždy k dobrému. Zatímco Gemma je šťastná, zamilovaná, Daxon má v jiném světě smůlu a její sestře se taky nedaří tak jako před čtyřmi lety.

Kouzlo jde vrátit zpět, pokud se sejdou všichni o dalším úplňku. Trhá jí to srdce, protože má vše,.co kdy chtěla, ovšem vidět trpět lidi, které miluje jí bolí víc. Risk je někdy zisk. Co má ksakru udělat?

Zajímavé je, že změnu pocítí jen ona. Ostatní její známý jí v životě zůstanou, ale nechápou, proč je zmatená. Kniha se čte sama, příjemná oddechovka s pohádkovou dokonalou láskou.


Jak se zbavit lásky Jak se zbavit lásky Kate Robb

Co uděláte, když po čtyřech letech dostanete kopačky? Gemma zareagovala jako každá jiná osmadvacetiletá dívka: opila se. Společnost jí dělala sestra, bláznivá teta a nejlepší kamarád Dax. Po větším počtu vypitých margarit našli s... více


Komentáře (0)

Přidat komentář