Máte rádi kyselé bonbony? Myslím si, že po přečtení této kratičké povídky, budete dlouho přemýšlet, jestli to máte risknout a sníst je, nebo si je pro sychr odpustit.
Pokud hledáte knihu, která vás zabaví například v čekárně u lékaře, protože víc času vám to rozhodně nezabere, doporučuji sáhnout právě po této knize z edice Zrnka temnoty.
A co od knihy čekat? Výborně napsaný příběh, který vás už od začátku nenechá klidným. Budete stejně zmatení, jako hlavní hrdina Phil, který ještě před pár hodinama měl přítelkyni a šel nakoupit.
Jenže z nákupu se stala nehoda a od té doby bylo všechno jinak. Najednou má syna, s přítelkyní není, jakto, že to tak je? Když on si z toho nic nepamatuje? A proč má, sakra plný byt kyselých bonbonu a žádné normální jídlo? A proč se z pohlednýho chlapa stala troska?
Jednoznačně skvělý, psychologický horor s velmi skvělou atmosférou, který vás vtáhne do děje a budete chtít znát všechny odpovědi na otázky, které má i sám Phil. A samotný závěr vás fakt dostane. Celý příběh totiž není ani trošku předvídatelný!
Výjimečně ale musím říct, že tentokrát mě mrzí, že je to takto krátký. Tohle by si totiž zasloužilo pořádné rozpracování!
Je to realita? Je to fikce?

Phil Pendleton a Adam jsou na první pohled otec a syn, kteří se nijak neliší od ostatních. Chodí spolu na procházky do parku, navštěvují výstavy, muzea a zoologické zahrady. Někdo by mohl říct, že otec je až příliš volný ve výchov... více