Je libo milý příběh s časovou smyčkou?

recenze

Uvidíme se včera (2024) 4 z 5 / Knihomolka97
Uvidíme se včera

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji společnosti Albatros Media.

Uvidíme se včera má krásnou takovou jemnou obálku a takový je vlastně i celý příběh. Velmi milý a odpočinkový. Díky čemu jsem ale knihu chtěla číst, je téma časové smyčky, což mě baví. Hlavní hrdinka Barrett se totiž do jedné dostane, brzy ale zjistí, že není sama. Miles v ní z vězí už několik měsíců a i když jejich seznámení neproběhlo zrovna nejlépe, společně se pokusí přijít na to, jak se z téhle situace dostat.

Barrett je hrdinka podle mého gusta. Trochu smolařka a neřízená střela, co na srdci to na jazyku. Což samozřejmě nemusí sednout každému, ale kdo má rád takové střeštěné hrdinky, bude jistě spokojen a pobaví se. Myslím, že napoprvé se i docela hodilo, že se její den vyresetoval. První den na vysoké škole se jí totiž nedařilo zrovna nejlépe, velmi mírně řečeno.
Miles je oproti ní krapet uťáplejší, ale takový nesmělý roztomilouš k zulíbání.

Jejich sbližování je pomalé a krásné. Při čtení se nejde neusmívat. Miles se i díky Barrett víc odváže, což je moc fajn.

Jedinou výtku mám k délce knihy. Den se tady opakuje opravdu x-krát a klidně bych příběh o pár stran zkrátila, působilo to občas trošku zdlouhavě.
Uvidíme se včera bych doporučila jako čtení na léto. I když se příběh odehrává v období školy.


Uvidíme se včera Uvidíme se včera Rachel Lynn Solomon

Navždy spolu? Pokud se nedostanou z časové smyčky, je to dost možné... Barrett Bloomová doufá, že ji na vysoké čeká nový začátek. Ale hned 21. září, první školní den, se všechno pokazí. Dostane se do křížku s chytrolínem Milesem,... více


Komentáře (0)

Přidat komentář