Jenom nestvůra

recenze

Jenom nestvůra (2022) 5 z 5 / gabrielakop
Jenom nestvůra

Joan, která je napůl člověk a napůl nestvůra má dost jasno v tom co je dobro a co zlo. Časem ale zjišťuje, že ne všechno je tak jednoduché jak si myslela.
Nick, kluk do kterého je zamilovaná je hrdina, předurčený zabíjet nestvůry.
Nečekané události jí obrátí život vzhůru nohama a Joan se ocitá na útěku spolu s Aronem, nestvůrou z rodiny která tou Joaninou opovrhuje. Musí ale spojit síly, aby zachránili svoje rodiny a všechny ostatní nestvůry.

tohle jsem si opravdu užila, cestování v čase, nestvůry, hrdina a spoustu zvratů. děj se rozjel hned od začátku a pak už se pořád něco dělo.
autorka si s příběhem opravdu dala práci, povedli se jí postavy i příběh. občas jsem byla sice trochu zmatená a určité věci mi nedávaly smysl, ale celkově se mi to moc líbilo. a ten konec jsem vůbec nečekala, to byla fakt pecka, strašně moc mě teď zajímá o čem bude další díl.

mojí nejoblíbenější postavou se stal rozhodně Aron, protože kdo by ho nemiloval? on je prostě boží. Joan mě ze začátku docela štvala svou naivností, ale pak jsem si ji a další postavy oblíbila.

za reading copy děkuju @humbook a @humbook_blogeri

Jenom nestvůra Jenom nestvůra Vanessa Len

Mělo to být dokonalé léto. Šestnáctiletou Joan pošlou do Londýna, aby tam strávila prázdniny s výstřední rodinou své zesnulé matky. Podaří se jí získat práci, která ji hrozně baví, a když ji ještě fakt pěkný kolega Nick pozve na r... více

Komentáře (0)