Skvělé zakončení české fantasy série

recenze

Elegie zapomenutých bohů (2024) 5 z 5 / gabrielakop
Elegie zapomenutých bohů

po dočtení Balady mrtvého světa jsem se pokračování nemohla dočkat, první díl byl naprosto paradní, dobrodružné putování Robin a Kaie mě naprosto pohltilo a moc jsem si ho užila

Elegie začíná tam, kde Balada skončila, Robin a Kai se ocitli na opačných stranách nadcházejících událostí, po kterých už jejich svět nebude takový jako ho znají. na konci prvního dílu se objevili dvě nové postavy, Ainara a Lokeho a ja musím říct, že jsem si je oba dost oblíbila, i přes to, že je Loke záporák. díky těmto bratrům jsem se dozvěděla zase víc o Caledonu a stejně jako u recenze na první díl, musím říct, že se autorce povedlo vytvořit neskutečně zajímavý svět

řekla bych, že mě tenhle díl bavil i o trochu víc než první, je tu hodně magie run, napětí a zvratů, které mě nutili číst dál a dál. Robin i Kai jsou stejně skvělí jako v prvním díle, odvážní a zamilovaní. jejich romantická linka je prostě skvělá! taky se mi hrozně líbilo jak se Robin stále víc a víc učila se svou magii, to bylo naprosto skvěle!

celkově se mi hrozně líbilo jak se příběh vyvíjel, co zažívala Robin i Kai a jak jejich cesta postupně vedla k závěru, který byl prostě wow. tuhle sérii můžu jen a jen doporučit

za knížku moc děkuju @humbook_blogeri

Elegie zapomenutých bohů Elegie zapomenutých bohů Alžběta Bílková

Závěrečný díl duologie Balada mrtvého světa. Robin Pembertonová nalezla legendární Alisterovu věž, ale za jakou cenu? Teď je vydána na milost a nemilost nevrlému mágovi Ainarovi. Navíc je na spadnutí válka císařství s Caledonem a... více

Komentáře (0)