Jiné a skvělé

recenze

Uvidíme se včera (2024) 5 z 5 / xleonkax
Uvidíme se včera

Příběh vyprávěný z pohledu Barrett, která není "typickou" hlavní protagonistkou - není žádnou hubenou blondýnkou, která je oblíbená jak doma, tak i v širokém okolí.
Stejně, jako hlavní mužská postava. Miles i přes své velké znalosti je introvertem, který se bojí, co se může stát, pokud se mu podaří s Barrett smyčku opustit.

Autorka zase ukázala, že si umí skvěle pohrát s tím, aby to mezi hlavními postavami jiskřilo od první stránky. Barrett Vás bude bavit svým humorem a osobností, který není postavená na pevných základech, jak se později ukáže.
Oba se společně snaží přijít na to, jak co nejlépe opustit smyčku a neztratit to, co si během společných dní vybudovali mezi sebou.
Knížka opravdu baví od prvních stránek a naprosto šokujícím, alespoň pro mě, jsou poslední kapitoly. Čekala jsem všechno možné, ale autorka překvapila a dodala Barrett a Milesovi opravdu výjimečný konec.

Poznámka: Knížku jsem dostala v rámci spolupráce s Humbook blogery - děkuji


Uvidíme se včera Uvidíme se včera Rachel Lynn Solomon

Navždy spolu? Pokud se nedostanou z časové smyčky, je to dost možné... Barrett Bloomová doufá, že ji na vysoké čeká nový začátek. Ale hned 21. září, první školní den, se všechno pokazí. Dostane se do křížku s chytrolínem Milesem,... více


Komentáře (0)

Přidat komentář