Moje drahá nevěsta

Obálka: 4*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@nakladatelstvibaronet #baronetky

První díl série, ve kterém poznáváme Grahama - hráče amerického fotbalu a Emmy, která obětuje sama sebe pro blaho své rodiny. Vyprávění začíná ve chvíli, kdy Graham utrpí vážné zranění a je přímo na hrací ploše resuscitován a převezen do nemocnice. Jeho návraht k fotbalu není jednoduchý, on i jeho okolí mají obavy z vážné choroby, která postihuje řadu hráčů amerického fotbalu a která se dá prokázat až pitvou ve chvíli, kdy hráč zemře.

Graham má mladšího bratra Brodyho, kterému chce pomoci získat dědictví po jejich babičce. Brody je gay a jejich babička ustanovila v závěti, že dědictví získá ten vnuk, který se ožení se ženou do 40 let. Brody je ze hry, ženu si nevezme a tak se rozhoduje mezi Grahamem a jeho nevlastním bratrem. Mezi ním a nevlastním bratrem panuje rivalita na základě jejich společné minulosti.

Graham se rozhodne najít si falešnou manželku, vzít si jí a získat dědictví pro svého bratra. V ten pravý okamžik se seznamuje s Emmy, která mu vtrhne do života a zanechá v něm výraznou stopu.

Graham a Emmy se domluví na fingované svatbě, jak to tak bývá v romantických knihách, zamilují se a propadnou jeden druhému.

Jejich cesta k uvědomění si, že spolu chtějí strávit život a že se jejich fingované manželství stalo reálným není krátká, ani jednoduchá. V závěru se ovšem dočkáme happyendu a můžeme se těšit na další díl, který jak já si přeji bude věnovaný sestře Emmy a dalšímu sexy hráči amerického fotbalu.

Kniha plná humoru bez hluchý míst a těžkých popisů. Rozmanité postavy vás přimějí si udělat minimálně jednoho oblíbence. Pohádkový příběh na pozadí vážných témat, která jsou prezentována s velkou lehkostí.

Abych jen nechválila, zmíním i co mě při čtení rozčilovalo. Fakt, že všichni (muži i ženy) neustále nosili běžecké kalhoty. V samotném závěru knihy se pak setkáme i s nadpozemskou dětskou chůvičku. Miminko spí v domě, jeho rodina jde z kopce dolů na pláž a chůvička tam pořád dosáhne! Nereálné, ale autorce to dokážu odpustit.

Celkové hodnocení: 5* z 5*

Moje drahá nevěsta Moje drahá nevěsta Ilsa Madden-Mills

Když se dvě zraněné duše potkají, jejich život už nikdy nebude stejný! Za normálních okolností není Emmaline Darlingová zlodějkou aut. Je to jen obyčejná dívka, která vede knihkupectví a zbožňuje kočky. Když však uvízne v poušti ... více

Komentáře (0)