Karavanový trip s rodinným tajomstvom a poriadnou dávkou romantiky
recenze
Všade, kde sme neboli (2024) / Severčanka_Keď Norah rodičia oznámenia, že spolu s rodinou jej najlepšieho kamaráta z detstva podniknú v lete trip v karavanoch, je nadšená! So Skylerom sa nevideli celú večnosť, no určite naviažu presne tam, kde skončili... To si aspoň Norah myslela. Keď sa však so Skylerom po rokoch stretnú a on jej sotva venuje pohľad, z výletu sa razom stáva nočná mora. Ale stará láska nehrdzavie, či áno?
Knihy Kasie West sú nenáročná romantika, pri ktorej si perfektne oddýchnete a budete sa často usmievať. Ale i v týchto knihách nájdete dôležité témy, akými sú priateľstvo, rodina, prvé lásky, komunikácia, sťahovanie či budúcnosť.
Prvú polovicu knihy som si neskutočne užila, pretože to napätie medzi Norah a Skylerom bolo skvelé. Bolo super vidieť, koľko toho o sebe vedia i po rokoch, počas ktorých neboli v kontakte. Tie maličkosti boli dôkazom, že im na sebe stále záleží. Okrem toho, hlavná hrdinka kreslila komiksy a to je že aká pecka?
Máme tu hate to love romantiku. Celý príbeh bol zahalený v tajomstve, pretože sme netušili, čo sa vlastne medzi nimi tak pokazilo, že sa Skyler na Norah doteraz hneval. Po čase začalo všetko zapadať na miesto a poviem vám, ten chlapec to nemal ľahké, i mňa samú to vzalo, keď to všetko vyplávalo na povrch.
Okrem toho to vyzeralo, že celý výlet mal aj iný dôvod, ako len to, že sa znova stretli dlhoroční priatelia. A veru že mal. Za mňa to bolo v knihe navyše. Nechcem vám prezrádzať o čo šlo, no trošku mi to pokazilo celý dojem z knihy. Pretože namiesto toho, aby sme sa mohli tešiť z toho, že sa vzťah Norah a Skylera pohol tým správnym smerom, sme na konci riešili niečo úplne iné. A keď už to tam autorka chcela mať, mohla sa to povenovať trošku viac.
Koniec mi prišiel unáhlený, no celkovo sa mi kniha páčila. Nebude to jedna z mojich najobľúbenejších od autorky, ale určite to bude jedna, ku ktorým sa znova vrátim.
Obálka sa veľmi podarila!
Všade, kde sme neboli Kasie West
Nová kniha známej autorky románov pre baby Kasie West s názvom Všade, kde sme neboli je príbehom o odchodoch a stretnutiach, rodinnom road tripe, vzťahu dvoch kamarátov z detstva a, samozrejme, o láske plným vtipu, ktorým si Kasie... více