Kniha, kterou si naprosto zamilujete

recenze

Ve stínu popela (2023) 4 z 5 / TessBrien
Ve stínu popela

Tuhle knihu jsem si užila více než jsem čekala, řekla bych, že se mě líbila o trošičku více než Z krve a popela. Akce hned od začátku? Ano! Tohle je přesně to, po čem ve fantasy světě toužím.

Autorku už zřejmě znáte ze série Z krve a popela, kniha se odehrává mnoho let předtím (nebojte žádné spoilery v téhle knize nenajdete na sérii Z krve a popela).
Přečetla jsem hodně knih, od Maasové, Blackové a každý svět je nějak originální, ale autorka Ve stínu popela mi po dočtení nějak více přirostla k srdíčku, že bych hltala každou její knihu.

Píše naprosto fantasticky, vytvořila je krásnější svět než jsem čekala, bohové smrti, drakeni, no prostě nemám slov.

Ve stínu popela je hlavní hrdinkou vůbec první Panna, která je zaslíbená prvotnímu bohu smrti.
Hltala jsem těch 600 stran jako stroj, nešlo to položit, protože kapitola vždy skončila, tak napínavě. Konec knihy jsem oddalovala, nechtěla jsem, aby to skončilo, nechtěla jsem se rozloučit s tím světem. Milovala jsem na všechny postavy, které se tu objevily, připadalo mi realistické, nikde žádná postava navíc, každý tam měl důvod být.

Sera a Nyktos vám seberou srdíčko stejné jako mě, neváhejte a knihu si ihned běžte koupit, protože Ve stínu popela, prostě číst musíte.

Děkuji za spolupráci @humbookblogeri @humbook

Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Dráždivý příběh první Panny ze světa bestsellerové série Z krve a popela. Smysl existence Serafeny Mierelové byl dávno určen jejími předky: musí se obětovat prvotnímu bohu smrti. Tak zní oficiální verze, o které ví každý obyva... více

Komentáře (0)