Od této série jsem měla velká očekávání a rozhodně mě nezklamala!
Autorka jako vždy píše velmi čtivě a ta chemie mezi hlavními postavami je skvělá.
Dante je kvůli vydírání nucen vzít si Vivian a rozhodně se mu do toho nechce. Kdo by taky poroučel miliardáři, který je tak mocný jako on.
Vivian ale taky není z domluveného sňatku zrovna nadšená.
Dlouho se ale sobě navzájem vyhýbat nemohou, protože se Vivian k Dantemu nastěhuje. V tom momentě začíná ta opravdová zábava. Jako rovnocenní soupeři tomu druhému totiž nic nedají zadarmo (přestože peněz tam lítá spousta).
Stejně jako v sérii Twisted tu nechybí velmi žhavé scény, u kterých se rozhodně nudit nebudete! (kapitoly se spicy scénami máte vypsané v grafice)
Když už jsme u té Twisted série, tak se tu objevují i známé postavy. Převážně Christian Dantemu rozhodně pár klacků pod nohy hodí.
Pokud chcete skvělou slow burn romanci s nucenou blízkostí, grumpy MMC a trochou toho odprošování, tak je tohle rozhodně kniha pro vás!
Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s Albatros Media.
Král hněvu Ana Huang
Je manželkou, kterou nikdy nechtěl… a slabinou, se kterou nepočítal. Nemilosrdný. Puntičkářský. Arogantní. Dante Russo si libuje, když má věci pod kontrolou, v osobním i pracovním životě. Miliardář a generální ředitel kon... více