Krásná romantická kniha

recenze

Představa o tobě (2023) 5 z 5 / mstychov
Představa o tobě

Kdybych měla vybrat jednu jedinou knížku, která by měla někomu dokázat, že láska dokáže bořit všechny hranice a přesvědčení, tak je to právě tato. Proč? Dozvíte se v recenzi.

Soléne je ženou pracující v galerii. Pohybuje se ve světě umění a je zvyklá komunikovat s významnými klienty. Je jí čtyřicet let a je maminkou puberťačky. Mají krásný vztah. Žijí jen spolu, jelikož je Soléne po rozvodu.
Oproti ní je Hayes hvězda chlapecké kapely August Moon. Je mu dvacet let a má celý život před sebou. Objíždí jedno světové turné za druhým a s ničím si příliš neláme hlavu.

Soléne a Hayes se potkají na koncertě, kde Soléne doprovází svoji dceru a její kamarádky. Od první chvíle to mezi nimi jiskří. Jenže to není tak jednoduché. Mezi nimi je až moc velký věkový rozdíl. Navíc on je slavný.
Postupně se sobě dostávají pod kůži. Díky tomu máme možnost sledovat obrovský vír emocí. Soléne je totiž především matka a musí myslet na svoji dceru. Nemůže dělat bezhlavá rozhodnutí a kašlat na to, co si myslí okolí. Hayes se na první pohled zdá být v jednodušší pozici, ale není tomu tak. Je na svůj věk velice citlivý a vyzrálý a rozhodně není lhostejný.

Zamilovala jsem si hranici mezi mateřskou a mileneckou láskou. Rozhraní, které často převažovalo na jednu stranu. Knížka byla plná nádherných romantických vyznání a také pikantní ero**ky. Užívala jsem si každou scénu s hlavními hrdiny.

Vřele doporučuji všem beznadějným romantičkám, jako jsem já. A ještě jedna věc, dlouho se mi nestalo, aby mi konec knihy vyrazil dech.

Oblíbené věty z knihy:
Typ, do kterého bych se na vysoké zamilovala, jen abych zjistila, že je gay.
Nehodlala jsem se stát klišé.
Byl krásný, takovým tím nedosažitelným způsobem.
A v tu chvíli jsem si nebyla jistá, kdo je v tom hlouběji.
Říkala, že láska není vždy dokonalá a není přesně taková, jakou ji člověk očekává.


Představa o tobě Představa o tobě Robinne Lee

Touží po něm všechny ženy. Ale on chce jenom tebe. Když Solène Marchandová, 39letá majitelka galerie v Los Angeles, musí vzít dceru Isabelle na koncert jejího oblíbeného boybandu, moc se jí nechce. Ale od rozvodu s Isabelliným ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář