Krásné čtení pro dívky

recenze

Vůně léta (2022) 5 z 5 / Knihomolka97
Vůně léta

Vůně léta pro mě byla už taková sázka na jistotu. Je to příběh o Letty a Damovi, dvou nejlepších přátel, kteří se znají od malička a tráví spolu spoustu času. V poslední době to mezi nimi začne skřípat a zdá se, že se od sebe vzdalují. Nebo ne?
.
.
Letty i Dam mě spolu vážně bavili! Užívala jsem si jejich slovní přestřelky, hovory, tréninky cheerleadingu, části na chalupě, Helsinky... upřímně téma od přátelství k lásce moc nemusím, ale tohle bylo opravdu boží. Chemie fungovala perfektně a vše bylo uvěřitelné.

Slovo nedorozumění ovšem nabralo úplně nový rozměr. Na druhou stranu to musí být aspoň trochu komplikované a zamotané, jinak by to byla nuda, že.

Četlo se to lehce, skoro samo, děj rychle ubýhal, stále se něco dělo, byla jsem plná emocí, jak jsem fandila. Letty jsem si oblíbila, i když jednala kolikrát unáhleně. Dam byl zlatíčko, ale též ne bez chyby. Některá jeho rozhodnutí jsem nechápala (Karolína)..

Autorka mě tentokrát dokázala překvapit zajímavým zvratem ke konci. A krásně vyřešený. Takhle by to mělo být, Dam si mě tímto definitivně získal.

Líbí se mi, že autorka do svých příběhů někdy zakomponuje i postavy z jiných knih - tady to byli Berenika a Adrian z knihy Léto s frajerem. Je příjemné zjistit, jak se jejich vztah vyvíjí dál. ️
4,5⭐️/5⭐️


Vůně léta Vůně léta Petra Martišková

Nesmělá Lety a svérázný Dam jsou nejlepší kamarádi snad od plenek. Tedy přesněji řečeno byli nejlepší kamarádi. Teď už mají společné jen tréninky a vzájemnou nevraživost, takže společné prázdniny na chalupě jsou pro oba noční můro... více


Komentáře (0)

Přidat komentář