Král hněvu

Za poskytnutí knihy k recenzi v rámci spolupráce děkuji společnosti Albatros Media.

Zcela narovinu kniha vlastně nepřínáší nic moc nového, ale příběh je od prvních stran návykový a jednoduše skvělý!
Dante Russo je miliardář a generální ředitel společnosti Russo Group, je arogantní, má rád věci pod kontrolou, ale momentálně se dostal svízelné situace. Je vydírán a donucen se oženit! A to nikdy neměl v plánu!
Vivian Lauová pochazí z rodiny zbohatlíků, její otec působí ve šperkařském byznysu a má čím dál větší ambice. K prospěchu neváhá využít i vlastní dceru. Mít v rodině člověka jako Dante Russo by znamenalo mít obrovské výhody ve společnosti. A protože je Viv poslušná, souhlasí se sňatkem, jenže s jejím nastávajícím není jednoduché vůbec vyjít...

Dohodnutý sňatek nepatří mezi má oblíbená témata v romantických knihách, ale pokud je dobře zpracovaný a sedne mi, tak si ho dokážu velmi užít. A to se stalo tady. Už taky chápu to nadšení ohledně Danteho, protože ten je fakt boží! Pohání ho pomsta, protože si s ním přece nikdo nebude zahrávat, ale Vivian se mu dostává pod kůži. Jak je majetnický a ochranářský, to žeruu!

Mezi ním a Viv to od začátku jiskří a i když nechtějí, vlastně se k sobě perfektně hodí. I kvůli maličkostem jako třeba, že mají oba zajímavé chuťové buňky. Při čtení jsem měla docela chuť vyzkoušet zmrzlinu se sójovkou. :-D

Ti dva mě nesktutečně bavily. Jejich slovní přestřelky, postupné sbližování i hádky. Ke konci mnou pěkně cloumaly emoce.

Příjemně mě překvapilo, že se příběh netočí okolo s*xu. Čekala jsem spíš eroťátnu a ona to je romanťárna. Samozřejmě žhavé části nechybí, ale není jich zbytečně mnoho. Takhle je to úplně eňo ňuňo.
Jediný menší problém jsem měla s tím, že Viv byla až moc poddajná vůči rodičům.

Král hněvu Král hněvu Ana Huang

Je manželkou, kterou nikdy nechtěl… a slabinou, se kterou nepočítal. Nemilosrdný. Puntičkářský. Arogantní. Dante Russo si libuje, když má věci pod kontrolou, v osobním i pracovním životě. Miliardář a generální ředitel kon... více

Komentáře (0)