Mladý doktor hrabě Maximilian se po studiích vrací domů. Má představu o svém životě, sen pomáhat všem, kteří budou potřebovat, do ženění se příliš nehrne, jenže jeho rodina má jiné plány. Hlavně babička ho začne tlačit do sňatku s místní dívkou z bohaté rodiny, Maximilian se však nechce podřídit, zvláště když ho učarovala jistá dívka, na kterou by ale neměl mít ani pomyšlení...
Předchozí díl jsem samozřejmě četla a nebyl špatný, ale čekala jsem víc, přesto jsem si pokračování o jiném páru nechtěla nechat ujít. Doufala jsem, že bude lepší a nemýlila jsem se.
Max mi byl sympatický už v předchozím díle, takže jsem se na jeho příběh těšila. A byl moc pěkný. Oddechový, příjemný, emotivní, kde samozřejmě nechyběly komplikace aneb #zakazanalaska.
Louisa pochází z chudých poměrů, do mladého hraběte už je nějakou dobu zamilovaná, čemuž jsem se vůbec nedivila. Max je nejen pohledný, ale hlavně má vážně skvělou povahu. Nepovyšuje se a záleží mu na druhých.
Mezi nimi to nejen jiskří, ale krásně si i rozumí. Při čtení s napětím čekáte, kdy zvítězí cit, touha nad rozumem.
Líbilo se mi také, že se sem tam mihly i postavy s Hříšného přání a jak se dál vyvíjel jejich vztah.
Knize bych vytkla jednu věc, o které psát nebudu, protože spoiler, ale jinak jsem spokojená. Vřele tedy doporučuji, pokud máte rádi historické romance
Bezbranná vášeň Hannah Conrad
Mladý doktor hrabě Maximilian se po studiích vrací domů. Když ho rodina začne tlačit do sňatku s místní dívkou z bohaté rodiny, zarazí tím dýku do srdce jejich služebné Louise, která hraběte tajně miluje. Maximilian má vlastní pře... více