Šílenství v nás
recenze
Šílenství v nás (2024) / Knihomolka97Za poskytnutní knihy k recenzi v rámci spolupráce mockrát děkuji společnosti Albatrosmedia.
Raven ONeilová žije v New Yorku se svou milovanou babičkou Grace. Když jde jednou domů parkem, zahlédne něco, co neměla a její život už není jako dřív. I půl roku po události trpí nočními můrami a taky má neodbytný pocit, že ji někdo sleduje...
V prvé řadě bych chtěla říct, že kdybych nevěděla, že Šílenství v nás napsala česká autorka, nepoznala bych to. Klobouk dolů i za odvahu vypustit do světa takovouto dark romanci. A když píšu dark, myslím opravdu DARK, která není pro každého.
Ze začátku jsem měla trochu problém se začíst, čtení mě moc nebavilo. Uznávám, že Raven to neměla jednoduché. Aby dokázala uživit sebe i babičku, měla dvě práce, ale vzhledem k tomu, že špatně spala, byla paranoidní (to ale oprávněně), měla čím dál větší problémy a spolehlivá zkrátka nebyla. Její sen se několikrát opakuje, ale klidně by stačil napsat jednou. Chvíli tedy trvá, než se příběh rozjede, ale jakmile se tak stane, je to vážně jízda plná šílenství.
Devon je ďábel v lidské podobě. Arogantní, samolibý, tajemný, manipulativní, dominantní i děsivý. V Raven se snaží probudit její temnou stránku. A myslím, že mě nic nešokovalo víc, než zmínka o jeho rodičích. Hlavně jak to bylo řečeno jen tak mimochodem. Ty v*le!
Babča je taky kapitola sama o sobě, v pár momentech jsem nad ní kroutila hlavou.
Erotické části jsou fakt žhavé, zároveň ostré a krapet nechutné, protože občas teče i krev. Nestačila jsem zírat, co se sakra děje.
Trochu mě mrzí závěr, který je takový rychlý. Klidně mohlo být větší drámo.
Hodnocení jsem v průběhu čtení několikrat měnila a nakonec dávám 3,5*/5*. Příběh se mi líbil, ale má mouchy.
Doporučuju opravdu těm, co mají rádi dark romance a morálně šedé (skoro černé ) postavy.
Šílenství v nás Annora Nesta
Viděl temnotu v její kráse a přiměl ji vstoupit do světa zvrácených her. Raven ONeilová žije v New Yorku se svou milovanou babičkou Grace. Aby zvládla obě uživit, pracuje přes den v kavárně a v noci v baru. Jednoho deštivého podz... více