Láska mezi vločkami

Krásná obálka, za kterou se skrývá příběh, který se v mojí paměti bohužel moc dlouho neudrží.

Co bych ráda vypíchla byl ten konec. Romantické gesto, které Liam vytvořil pro Febe bylo kouzelné a muselo mu zabrat opravdu spoustu času. Za mě to bylo ovšem to jediné, co na mě udělalo z celé knihy dojem.

Příběh měl raketový nástup, takže jsem se trochu bála, jak vše bude pokračovat.

Máme tu milostný trojúhelník mezi Charolte, Liamem a Febe. Charlote je bývalá přítelkyně Liama. On nebyl podle jejích představ. Víc než postavení a prestiž ho zajímaly počítače. A tak ho podvedla s jeho vlastním bratrem, se kterým i momentálně chodí. Liama to samozřejmě sebralo, a i když je to rok stará záležitost, nemůže na Charlote zapomenout. Chce ji zpátky, tak že v ní vyvolá žárlivost během rodinné oslavy Vánoc. Ukáže jí, že se dokáže změnit v muže dle jejích představ, ale ta změna nebude pro ni ale pro jeho novou přítelkyni. Ta ovšem neexistuje, tak se Liam rozhodne si nějakou zaplatit. A zde na scénu přichází Febe, sečtělá studentka literatury milující Shakespeara, která shání peníze na lyžařský výlet se svojí nejlepší kamarádkou.

Z nějakého důvodu na mě kniha nedokázala přenést ani špetku vánoční atmosféry. Mezi Febe a Liamem jsem necítila žádné jiskření a tenzi.

Věřím, že kdybychom příběh viděli i z pohledu Liama, dostala by kniha zcela jiný rozměr. Potenciál tu byl, ovšem se nevyužil.

„Vánoční“ oddechovka, která se u mě bohužel neumístí ani mezi první dvacítkou.

Láska mezi vločkami Láska mezi vločkami Tonia Krüger

Studentku anglické literatury Febe čekají osamělé Vánoce jen ve společnosti psa Hamleta a sebraných Shakespearových spisů. Programátor Liam jí ale nabídne, aby během rodinného setkání za tučný honorář sehrála jeho přítelkyni – chc... více

Komentáře (0)