Láska po španělsku

recenze

Láska po španělsku (2023) 5 z 5 / zivotvknihovne
Láska po španělsku

Láska po španělsku
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Senzace tiktoku je tady konečně i v češtině a doputovala až ke mně. Měla jsem ji přečtenou za pouhý jeden den a byla to neskutečná jízda.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Láska po španělsku má všechno, co byste od romantiky čekali. Je zde neskutečné množství romantických linek a prvků, které všichni tak milujeme. Od nenávisti k lásce přes společnou postel až k předstíranému vztahu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hlavní hrdinka Catalina na mě působila velmi sympaticky. Ke konci jsem samozřejmě měla chuť jí jednu vlepit, ale pak udělala věc, kterou si svou reputaci velmi, ale velmi rychle napravila.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aaron. To jméno je prostě kouzelné, protože tenhle chlap byl stejně senzační jako jiní nositelé tohoto jména. Kdo by nechtěl takového Aarona u sebe doma? Uvaří, vypere, postará se o všechno. Naštěstí to až tak nepřeháněl, že bych si řekla: Tak to je až moc romantiky, chlapče. Romantiky tam bylo tak akorát.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Co se děje týče nic moc si od toho neslibujte, protože tahle romanťárna se velmi podobá Hypotéze lásky. Pokud byste mi položili otázku jestli je lepší Láska po španělsku nebo Hypotéza lásky, pak po krátkém zaváhání odpovím, že jako kniha je lepší Hypotéza lásky, ale Aaron jako chlap trošičku převyšuje Adama.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Shrnuto podtrženo:
- Zasloužený hype
- Mnoho romantických prvků v jedné knize
- Aaron je MILÁČEK
- Hypotéza lásky vyhrává jako kniha, ale Aaron jakožto knižní boyfriend
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Láska po španělsku Láska po španělsku Elena Armas

Catalina Martínová zoufale potřebuje rande na svatbu své sestry. Zvlášť když se její malá lež o jejím americkém příteli vymkla kontrole. Nyní tam budou všichni, koho zná – včetně jejího bývalého a jeho snoubenky – a budou se s n... více


Komentáře (0)

Přidat komentář