Láska v běhu

recenze

Láska v běhu (2023) 3 z 5 / renulka16
Láska v běhu

Hannah se po odjezdu dětí k bývalému manželovi těší na několik týdnů skvostného volna. Brzy však její plány naruší nejlepší kamarádky, které Hannu přemluví k účasti na benefičním běhu, takže musí začít trénovat. Do toho k ní máma ubytuje tetu Dorothy, protože jí se návštěva nehodí. Jediným světlým bodem se zdá být pohledný osobní trenér, který však něco skrývá.

Znáte českou komedii Ženy v běhu? Aneb známá písnička "když nemůžeš, přidej víc..."...?
Při čtení této romantické komedie jsem si okamžitě vzpomněla na tenhle film. Za prvé je to můj oblíbený film - miluji české komedie a za druhé mi to k tomu prostě sedlo.
Ne, že by tato kniha byla stejná, ale svým způsobem je jí hodně podobná. Takže kdo máte rádi tento film, věřím, že si oblíbíte i tuto oddechovku.

Láska v běhu je, jak už jsem zmínila romantická komedie. Humor zde je vkusný, není trapný, což velmi oceňuji.
Hlavní hrdinka Hannah je správně střelená a její teta Dorothy, kterou jí do bytu vnutila její matka, je úplně to samé, akorát v bledě modrém. Obě ženy jsem si oblíbila a stejně tak i děti Hannah.

Ač je pro mě běh něco jako sprosté slovo a raději bych si nechala useknout prsty než se zvednout a jít běžet závod, tak mě příběh opravdu bavil a měla jsem (byť asi tak na mikro sekundu) chuť se sebrat a jít taky vyběhnout.

Velmi ráda tuto knihu doporučuji jako příjemné odreagování.


Láska v běhu Láska v běhu Suzie Tullett

Hannah se po odjezdu dětí k bývalému manželovi těší na několik týdnů skvostného volna. Brzy však její plány naruší nejlepší kamarádky, které Hannu přemluví k účasti na benefičním běhu, takže musí začít trénovat. Do toho k ní máma ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář