Láska zrozená ve lži

recenze

Láska zrozená ve lži (2024) 5 z 5 / EvikU.
Láska zrozená ve lži

Láska zrozená ve lži mi sedla. Oba si prošli v minulosti nelehkým obdobím a skrývají nějaká svoje tajemství. Zdá se, že to nemůže fungovat. Jenže čím víc se poznávají, vidí, že je to k sobě táhne.

Nicole utíká od oltáře, protože zjistí, že její sestra dvojče Veronica je těhotná s jejím snoubencem. Odlétá místo Veronici do Michiganu hlídat šestiletou holčicku a vydává se tak za svoji sestru.

Ethan a Nicole se ale potkají už dříve v baru a přitažlivost mezi nimi jen jiskří. Po domluvě s Ethanovou matkou ale pravdu o svém jménu tají dál. Domnívá se, že to tak bude lepší.

Velmi se mi zamlouval styl psaní, téma, prostředí a hlavně chování hlavních postav Ethan, Nicol a Lily. Parádní postavy byli i bratři, sestra a maminka Ethana. Správná rodina u které je vidět, jak jim na sobě záleží.

Vážné téma bylo prostřídané kapkou humoru, takže se to moc hezky četlo. Konec byl dojemný a milý. Celou knihu jsem zhltla na dvě otevření. Jen dvojče Veronica mi lezla děsně na nervy. Až jsem si říkala, že to až není možné, aby jedno dvojče bylo tak zlé a druhé milující.


Láska zrozená ve lži Láska zrozená ve lži Lexi Ryan

Do chlapců z Jackson Harbor se prostě zamilujete! Lexi Ryanová, autorka bestsellerů dle New York Times, přichází s novým sexy románem o nevěstě na útěku, svobodném otci, který se zapřísahal, že už nebude nikdy milovat, a o rodinn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář