Lepší než ve filmu
recenze
Lepší než ve filmu (2024) / bookbug_czSháníte čtení na léto? Tak to by se vám takhle knižní pecka mohla líbit. Je to vážně skvělá jednohubka, u které se budete celou dobu usmívat. Vtipná, svěží, nenáročná, plná klišé. Zkrátka kniha po práci, k babči na zahradu nebo klidně na pláž. Je fakt, že jsem od ní čekala víc, ale zklamaná nejsem.
Středoškolačka Liz Buxbaumová je beznadějná romantička. Samozřejmě si v životě ještě nic nezažila, ale o tom, jaký bude její princ na bílém koni, má naprosto jasnou představu. Velmi sympatická byla její posedlost filmovými soundtracky – mám to totiž dost podobně. Když se jednoho dne objeví její dětská láska Michael, má jasno. Je to ten pravý! Jenže se jí do cesty neustále plete otravný soused Wes. Kluk, co jí dělá peklo kdykoliv může (a že to jsou dost časté žertíky). No a tahle podivná osina v zadku se až příliš přátelí s Michaelem, o kterém si Liz vysní, že s ním půjde na maturitní ples. NO – klasická americká romanťárna z konce střední školy, která je čtivá a plná komických situací. Wese si zamilujete. Tohle není žádný spoiler, tady už víte z anotace, jakým směrem se celý příběh bude odehrávat, a vlastně vám to ani nevadí. Téhle tvrdohlavé, ale neskutečně zábavné dvojici budete samozřejmě fandit až do konce.
Tohle byl dobrý tah na branku. Potěší všechny čtenáře romantických knížek a fanoušků netflixových seriálů.
#spoluprace @knihydobrovsky
Lepší než ve filmu Lynn Painter
Liz Buxbaumová vždycky věděla, že Wes Bennett není vhodný materiál na přítele. Čekali byste, že její soused bude prvotřídním kandidátem pro její romantické fantazie, ale Wes jí už od dětství dokazuje, že je maximálně prvotřídní os... více