Milujem tieto obálky
recenze
Veci, ktoré tajíme pred svetom (2023) / Janka´storiesDruhý diel série Knockemount bol taktiež poriadna bichla. Keďže som už vedela, čo cca od autorky očakávať, tak ma autorka ničím neprekvapila a dostala som presne to, čo som čakala – príjemný romanticky príbeh, akčnú
zápletku, pošahané prezývky, vtipné dialógy, vzrušujúce a za vlasy pritiahnuté scény. Taktiež sa riešili traumy, životné rozhodnutia a krásne myšlienky.
Na rozdiel od jednotky, tak sme tu mali zlomeného Nasha a nezávislú Linu, ktorá si v živote už tiež čo to prežila. Obaja boli ťažký oriešok a rozlúsknuť ich dalo zabrať, avšak oboch ich to k sebe tiahlo od začiatku až svoje
obranné múry zbúrali a začali sa meniť. Páčila sa mi ich dynamika v opačnom štýle, kde si ona nepúšťala k telu nikoho a on bol romantik.
Veľkým plusom celého príbehu boli opäť vedľajšie postavy, pretože vždy sa teším, keď sa stretnem so starými známymi a tak veľmi sa teším na Luciana a Sloane až sa bojím, či to náplní trojka moje očakávania.
Avšak, autorka má očividne svoju šablónu, kde niektoré scény boli veľmi podobné s jednotkou a to by mohlo niektorým čitateľom vadiť.
Ak sa vám jednotka nepáčila, tak nechoďte do dvojky z veľkými očakávaniami, keďže má podobný vibe. Ale akto bolo len z hľadiska chovania postáv, tak dvojku skúste, možno iné charaktery sa vám budú páčiť. Za mňa je
teda Nash a Lina lepšia voľba v tomto hladisku.
Veci, ktoré tajíme pred svetom Lucy Score
Veselého a usmievavého Nasha Morgana vždy považovali za toho lepšieho z bratov Morganovcov. Teraz sa ale tento náčelník polície zotavuje zo strelných rán a jeho južanský šarm zatienili návaly úzkosti a nočné mory... více