Mrazení.

recenze

Mrazení (2024) 4 z 5 / bajub
Mrazení

Hohohooooo, proč mi nikdo neřekl, že S. J. Bolton píše skvělé (psycho) thrillery? Navíc, když si poslední dobou neustále stěžuju na B. A. Paris, která pro mě tak nějak ztrácí šťávu? To od vás opravdu nebylo hezké nechat mě trápit s Pariskou, zatímco si pro sebe schováváte Boltonku (ano, už jsem si ji i takhle familiárně pojmenovala, protože mám pocit, že my dvě budem kámošky). Naštěstí mi z @albatrosmedia poslali recenzní výtisk a já tak nezůstala v téhle nevědomosti i nadále.

Vztahy, techtle mechtle, intriky, kostlivci ve skříni, jooooo, to já můžu! Mrazení byl psychothriller přesně podle mého gusta - zamotané, napínavé, čtivé, mělo to spád.
Autorka si se čtenáři pěkně pohrávala - využila k tomu hned několik časových rovin, střídala vypravěče, ale nakonec do sebe všechno pěkně zapadlo. Docela se mi i líbilo, že se nepouštěla do hlubších rozborů nitra jednotlivých postav, hodnocení jejich činů nechala zcela na čtenářích. A vyšetřovací dvojice? Skvělá!

A že tam občas něco haprovalo? A v kterém psychothrilleru ne? S tím se, myslím, v rámci žánru musí počítat, nejedná se o žádnou vyšší dívčí, je to zkrátka zábavné čtení (občas přitažené za vlasy) a Mrazení u mě v tomhle směru zafungovalo skvěle - užila jsem si každou stránku.

Mrazení Mrazení Sharon J. Bolton

Každá klame tělem. Psychothriller, co vám zamotá hlavu. Olive Andersonová, nešťastná manželka vrcholového politika, večeří o samotě, když si k ní zničehonic přisedne okouzlující žena. A nejen to – bez uzardění předstírá, že je je... více

Komentáře (0)