Můj první tanec-knížka plná tance a romantiky
recenze
Můj první tanec (2022) / knihu.prosimMoc děkuji za poskytnutí eknihy Humbooku #humbookblogeri #spolupráce
Tohle byla bomba! To bylo skvělé, úžasné, čtivé, vtipné, romantické a plné tance. Zároveň jsem se během čtení smála nahlas a hodně to probrečela, protože to prostě nešlo. Knížka se četla úplně sama. Takže tahle recenze bude jedno velké doporučení.
A teď k postavám z celé knížky. Setkáváme se tu s Evie, která má takový dar, že vidí historii, přítomnost a budoucnost vztahů, což mi přišlo velice originální a zase to celou knížku ozvláštnilo. Evie jsem si moc oblíbila. Už od začátku mi padla do noty. Její sarkasmus je božský! Miluju tu holku. Je to rozhodně jedna z mých úplně nejvíc oblíbených hrdinek.
X jako další hlavní postava byl naprosto nejlepší z celé knížky. Když se tam objevil, tak jsem věděla, že bude prostě suprová postava. Ony všechny postavy tam jsou skvělý! Jejich optimismus a zapálení pro věc (například Fifi-taky jedna z nejlepších postav). X je milý, pohodový muzikant a tanečník.
A ten vznikající vztah mezi X a Evie je dokonalý! Od začátku až do úplného konce.
Zamilovala jsem si prostředí tance a hudby kolem. Takže za mě je to jedno obrovské doporučení. Já se u čtení bavila, smála a jak jsem říkala na začátku, tak jsem si i pobrečela.
Ještě jedno velké plus jsou krátké kapitoly!
A samozřejmě je to první knížka, která ode mne dostala plný počet hvězdiček za tenhle rok. A to už něco znamená a chtěla bych se k ní ještě někdy dostat.
Můj první tanec Nicola Yoon
Láska má svůj vlastní rytmus. Od autorky hitu Slunce je také hvězda. Evie má v jednom jasno: každá láska skončí zlomeným srdcem. Jakmile se před ní dva lidé políbí, spatří celý jejich vztah od prvního setkání až po hořký rozchod.... více