Pomíjivost

recenze

Pomíjivost (2023) 4 z 5 / knihu.prosim
Pomíjivost

Knížka Pomíjivost vypráví o dvou kamarádkách. O Laře a Lily. Lara je dívka, která má na první pohled všechno. Žije v luxusním domě, je oblíbená a má taktéž i přítele. Lily je tak trochu její opak. Žije ve stínu a je s tím spokojená, zkrátka bych řekla je to ta introvertní kamarádka. Je pro Laru a pro jejich přátelství ochotná udělat všechno a tím se dostáváme do děje celé knížky. Jednoho večera se Lily s Larou vybourají v autě. Strach se jim vaří v těle a oni neví, co teď. Lara, jak už dříve jednou řekla, že by si přála vidět svůj vlastní pohřeb. Na této frázi začala Lara vymýšlet plán, jak by to celé mohlo projít. Vše hrálo do karet, a tak výsledkem bylo, že Lara incident nepřežila a celé to společně začnou předstírat. Postupem času zjišťujeme velice zajímavá tajemství, sledujeme jejich příběh, ale nejen jejich. Linka se odebírá i do jiných cest, jako je třeba láska.

Já jsem se nemohla odtrhnout od čtení. Od začátku jsem se zakousla do příběhu, který ve mně probouzel nejrůznější pocity. Přemýšlela jsem, jak by to mohlo skončit (a musím říct, že mě to dost překvapilo, vůbec jsem takový konec nečekala). Moc se mi líbilo to přátelství, které bylo tak moc pravé, že obě jsou ochotné udělat pro sebe cokoliv. Bylo to zkrátka úžasné. Bavilo mě to a postupně se vžívala do Lily a Lary. A co bych chtěla ještě dodat, že romantická linka, která prostě nesměla chybět a dodala knížce ještě větší šmrc, zahřívala u srdíčka.

Hodnotím: 4,5/5

Děkuji autorce, že jsem její knihu mohla betovat!


Pomíjivost Pomíjivost Tereza Barvíková Marková

Lara je sedmnáctiletá populární dívka, která má na první pohled vše. Žije v luxusním domě bohatých rodičů, má spoustu kamarádů a přítele Reného, který je idolem mnoha dívek. Její nejlepší kamarádka, čerstvá osmnáctka Lily, žije ta... více


Komentáře (0)

Přidat komentář