Z knihy jsem byla nadšená už co jsem se o ní poprvé dozvěděla a jako velký fanoušek Taylor jsem si ji nemohla nechat ujít. Takže když mi přišel email od @humbook @humbookblogeri , s tím, že mi knihu pošlou na #spolupráce , nemohla jsem být šťastnější. O to víc, když mi k tomu přišel i překrásný doprovodný box.
Od knihy jsem dostala přesně to, co jsem očekávala. Tři romantické novelky, inspirované mými oblíbenými alby, i když mi tam trošku chybělo Reputation (takže možná další kniha? Hihi).
Nejvíc se mi líbila novelka od Oly Knihy Oly jsou moje srdcovka a hrály pro mě velkou roli, když jsem začínala číst, od ní si přečtu zkrátka všechno. Hudební prostředí se dokonale hodilo k New Yorku. Jen jsem čekala trošku většího a drsnějšího badboye.
Největší překvapení byla pro mě novelka Monči. Miluju různé klišé a stereotypy, co se týče romantiky, takže s tímhle jsem byla strašně spokojená.
Co se týče poslední novelky tak mi asi sedla nejméně. Líbilo se mi dark academy prostředí, ale bohužel. Neříkám však, že mi přišla špatná, určitě si najde své fanoušky.
Kdybych měla hodnotnit knihu jako celek, tak jsem se utvrdila v tom, že nejsem fanoušek krátkých povídek. Celkově je to dost uspěchané a bohužel není prostor k tomu, aby se postavy a jejich vzájemné vztahy dostatečně vyvíjely. Knihu doprovází barevné chaty, které jsou dokonalé. Jediné mínus dávám vazbě knihy, chápu, že kvůli fotkám je potřeba aby byl papír hrubý, ale strašně špatně se mi to četlo, tím, že to nešlo vůbec otevřít.
3.5/5
Můžeš říct: Miluju tě Nofreeusernames (p)
Tři romantické novely inspirované alby Taylor Swift, HumbookTeam's version. Áňa, Marky, Monča, Monča, Ola a Terka. Tahle šestka žije Humbook, tvoří Humbook, je Humbook. A společně přivedla na svět první Humbook knihu ever! Mark... více