Můžeš říct: Miluju tě

recenze

Můžeš říct: Miluju tě (2024) 4 z 5 / AnnaZeSvetaKnih
Můžeš říct: Miluju tě

Když holky z Humbookteamu oznámily knížku na Humbookfestu, tak jsem si říkala, že to bude něco pro mě. Romanťárna a Taylor kombo? MILUJU! No a musím říct, že mě to strašně mile překvapilo. Každá novelka byla hrozně krásně napsaná.
Olu už známe, u ní vím, že mě prostě nikdy nezklame a její novelka byla prostě hezu romanťárna z prostředí New Yorku a v pozadí album 1989, což se mi hrozně moc líbilo, protože zrovna 1989 je v mojí top 3. Co mě ale překvapilo, tak byla Monča a Marky. Já jsem nikdy nějak extra neposlouchala evermore nebo fearless, ale díky novelkám jsem si k nim docela i našla cestu, takže i like iiiit.
Močina novelka byla hrozně moc cutee, prostě hockey bf, chceme všichni right? Za mě fakt hezky zpracovaný a prosím prosím Mončo piš víc
Poslední novelka od Marky byla úžasná, líbí se mi, že byla lehce odlišná od dvou předchozích a byla kinda mystery, což mě moc zaujalo a líbilo se mi to. Ten vibe alba evermore jsem tam mega cítila a fakt doporučuju ty alba při čtení poslouchat, pak je to úplně top.
Celkově knížka hrozně cute jak po dějové, tak grafické stránce. Tweety, chaty, noviny, fotky a všechno bylo moc moc vymazlený a jde vidět, že si na tom holky daly záležet. Takže prosím holky pište víc, jde vám to hrozně moc a my to chceme číst!
4,5
Děkuju moc za knížku a celý boxík @humbookblogeri a @endlessbibliophile


Můžeš říct: Miluju tě Můžeš říct: Miluju tě Nofreeusernames (p)

Tři romantické novely inspirované alby Taylor Swift, HumbookTeam's version. Áňa, Marky, Monča, Monča, Ola a Terka. Tahle šestka žije Humbook, tvoří Humbook, je Humbook. A společně přivedla na svět první Humbook knihu ever! Mark... více


Komentáře (0)

Přidat komentář