Něco má za lubem

recenze

Něco má za lubem (2023) 5 z 5 / renulka16
Něco má za lubem

Kniha Něco má za lubem si musíte okamžitě zamilovat. Nejen, že je napsaná naprosto famózně, ale je všemu je velmi vtipná a všechny postavy, které se v příběhu vystihují si okamžitě zamilujete.

V této knize se objevují dvě dějové linky. Současnost, kde téměř pětatřiceti letá Jenny prochází rozvodem, protože ji opustil manžel kvůli mladší. A tak jí nezbývá nic jiného než opustit současný byt a vrátit se do svého dětského pokoje z rodičů. Uběhne půlroku a Jenny se stále nepohla z místa a v tu dobu nastupuje na scénu její babička Evelyn, která ji odvede do svého rodného města a hádejte co - má něco za lubem! Evelyn je téměř devadesát, ale tuhle babču si prostě okamžitě zamilujete. Její humor, její nápady - to je prostě něco, co by měla jít každá babička.
A díky Evelyn se dostáváme do druhé dějové linky, do doby, kdy jí bylo sedmnáct a začíná vyprávět svůj životní respektive milostný příběh. Který má samozřejmě dost společného se současností! A aby toho nebylo málo, tak v současné lince samozřejmě ani Jenny není ochuzena o romantiku.

Ač má kniha 470 stran, tak se vám bude zdát, že i přesto byste chtěli ještě víc, protože je to prostě zkrátka ten příběh, který vás dostane.

Takže pokud jste nad knihou doposud váhali, tak vám říkám, že už nemusíte!

Něco má za lubem Něco má za lubem Sara Goodman Confino

Jenně táhne na pětatřicet, když jí opustí manžel s tím, že si našel jinou a s ní vlastně nikdy nebyl šťastný. Rozchod nese těžce a před světem se skrývá u rodičů ve svém dětském pokoji. Po půl roce se ale do věci vloží Jennina své... více

Komentáře (0)