Zakončení série Vlci zvěrokruhu je tady a jsem celkem ráda, že je již konec. Ne, že by mě série nebavila, to ani náhodou, ale v nejlepším se má přestat. Je tedy fakt, že by mě zajímalo několik věcí, jako třeba kdo se nakonec s kým spároval, ale někdy je lepší být v nevědomosti, než pak být třeba zklamaná.
Příběh Ayly a Kadena mě po celou dobu bavil. A nejen jejich, ale i například Jordan. Všechny postavy, byť byly vedlejší, v příběhu sehrály důležitou roli.
Finále série vyvrcholilo bitvou, která mě tedy až tolik nenadchla. Dost mi přišla uspěchaná, možná i trochu na sílu a občas i celkem proměnná, co se týká názorů zúčastněných. Nedopadla úplně podle představ, ale tak to někdy prostě bývá.
Nicméně celá tato série určitě stojí za přečtení a jsem ráda, že jsem si ji nenechala uniknout.
Odhalená pravda Elizabeth Briggs
Erotická fantasy série vrcholí Když Aylu odmítl milovaný muž a alfa samec smečky Hadonoše, stal se z ní opět vyvrženec. Nyní ji chce Kaden za každou cenu zpět a ona jeho pomoc potřebuje. Dokáže mu ale odpustit a spojit se s ním, a... více