Odhalená pravda přehled

Odhalená pravda
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546341/bmid_odhalena-pravda.png 4 113 113

Erotická fantasy série vrcholí Když Aylu odmítl milovaný muž a alfa samec smečky Hadonoše, stal se z ní opět vyvrženec. Nyní ji chce Kaden za každou cenu zpět a ona jeho pomoc potřebuje. Dokáže mu ale odpustit a spojit se s ním, aby odhalili pravdu o zlověstné magii Slunečních čarodějek a partnerských poutech, která ovládají životy všech? Semknou se smečky nakonec dohromady a zahodí stará nepřátelství, dokud nebudou všichni měnlivci konečně svobodní?... celý text

Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Zodiac Aligned, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odhalená pravda. Přihlašte se a napište ho.

ivetapl
13.11.2024 3 z 5

Nebudu lhát. Na tenhle díl jsem se moc těšila.. Ale docela jsem se čtením bojovala a od cca poloviny knihy jsem četla hlavně přímou řeč.
Bylo tu podle mě moc zbytečných bitev. Moc natahované na to, jak byl konec nakonec rychlí. Ale zase krásně ukončený.
Jsem moc ráda, že se srovnalo chování Kadena, protože v předchozím díle se choval opravdu jako blbec. I když to mělo důvod… A nejen on, vlastně.
Možná bych uvítala, kdyby největší hvězda nebyla jen Ayla. Kdyby se ta ,,moc nějak rozdělila a byla by to zásluha více lidí. Takové břemeno nést sám musí být těžké. Kaden ji ale vždy bude stát po boku.
Strašně bych chtěla vědět, co se odehrává v hlavě Stelly a Jordana. O nich bych klidně knihu brala hned. Klidně jakože z jejich pohledu. A prý snad je nějaká ,,novela o vedlejších postavách?
Vlci jsou osvobozeni, navazují se nová přátelství, spojenectví a vztahy. Jsou tu i ztráty, bez kterých se to bohužel neobejde. Když to sečtu a podtrhnu, celé sérii jako celku dávám 4/5. Je to erotické, jsou tam vlci, upíři a čarodějky. A to zní dobře, ne?

Terka18
02.11.2024 5 z 5

Dobré zakončení série. Jsem ráda, že to mělo opravdu konec s ne něco otevřeného zase. Ztráty byly velké, ale příběh se mi líbil. Super se to četlo, mělo to spád. Žádné zbytečnosti. Prostě nemám co vytknout. Čtení jsem si užila a Kadena si neslo nezamilovat

havrmoni
01.11.2024 5 z 5

Hezké zakončení. Hezká byla i celá série, od které jsem zpočátku vlastně ani nic moc neočekávala.

Odhalená pravda odkryje tajemství Vlků zvěrokruhu

18.10.2024

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024

Kniha Odhalená pravda v seznamech