Odhalená pravda přehled

Odhalená pravda
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542493/bmid_odhalena-pravda.jpg 5 22 22

Erotická fantasy série vrcholí Když Aylu odmítl milovaný muž a alfa samec smečky Hadonoše, stal se z ní opět vyvrženec. Nyní ji chce Kaden za každou cenu zpět a ona jeho pomoc potřebuje. Dokáže mu ale odpustit a spojit se s ním, aby odhalili pravdu o zlověstné magii Slunečních čarodějek a partnerských poutech, která ovládají životy všech? Semknou se smečky nakonec dohromady a zahodí stará nepřátelství, dokud nebudou všichni měnlivci konečně svobodní?... celý text

Fantasy Erotika
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Zodiac Aligned


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odhalená pravda. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

tteerriinnaa
08.09.2024 5 z 5

Ano!!




5/5*

katasokolov
28.08.2024 5 z 5

5/5*

Čteno v originále.

Možné spoilery.

“Our love was written in the stars, after all.

Naprosto epické a nádherné zakončení příběhu Ayly a Kadena.

Po dvou trochu slabších dílech, jsem byla při čtení toho finálního naprosto unešena. Všechny doteď nastíněné aspekty zde do sebe zapadnou, jako dílky dobře navržené skládačky.

Nechybí zde dechberoucí momenty, srdceryvné bitvy, momenty plné lásky, ale i ztráty, které z vás při čtení vydolují maximální smršť emocí. Také velmi chválím, že autorka ponechala vztah ústřední dvojice v harmonii, souladu a partnerské symetrii, kde, přestože je Ayla velmi mocnou bytostí, není vychýlena ručka jejím směrem.

Pokud bych si měla vybrat jeden okamžik z knihy, který mi utkví na dlouhou dobu a byl tak nádherně a citlivě sepsán - pak to zaručeně bude moment, kdy se Ayla a Kaden rozhodnou zjistit, zda jsou si opravdu souzeni. Bože, to byla tak přenádherná scéna.

Taky upozornění - v tomto díle je opravdu dost peprných scén a třeba takové “knotting stojí za to.

Jediné , co mi kazí požitek, z tak dobře ukončeného finále, je natahování série donekonečna. V dnešní době je tady mezi námi takový nešvar, kdy vedlejší postavy dostávají své knihy a ve většině případů to dopadne hodně špatně, protože kvalitě původního příběhu se to nemůže rovnat, a přestože jsem si velice oblíbila postavy Wesleyho, Jordana, Stelly, Miry, Ethana a Madison, nemyslím, že je nutné o nich psát ságy. Bohatě by mi stačil hezký epilog, nebo jen jedna kniha, která by v sobě obsáhla rozuzlení těchto příběhů. Další 4 díly, dle mého, nejsou potřeba. Příběh Jordana a Stelly vychází v únoru příštího roku a já budu dost přemýšlet, zda se do něj pustit. Oprava, navazující knihu (nakonec byla jen jedna) jsem četla a letem světem autorka spárovala dvojice, jež byly naznačeny v původní sérii. Byl to spíš průměr.


Související novinky (1)

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odhalená pravda v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených24x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce40x
v Chystám se číst57x
v Chci si koupit54x

Autorovy další knížky

Elizabeth Briggs
americká, 1958
2023  85%Třinácté znamení
2023  86%Osudové pouto
2024  78%Měsíční čarodějky
2024  93%Odhalená pravda
Skrýt reklamy