Třinácté znamení přehled
Elizabeth Briggs
Vlci zvěrokruhu / Vlci zverokruhu série
1. díl >
Erotikou nabitá vlčí romance Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka. Naděje vkládá do Konvergence – shromáždění všech smeček, kde získá nejen schopnost přeměňovat se ve vlka, ale bude jí také přidělen osudový partner vyvolený Slunečními čarodějkami. Naplní se konečně její sen o lepším životě? Nebo bude muset čelit ještě horším výzvám?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
Moon Touched, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třinácté znamení. Přihlašte se a napište ho.
Řekla bych že povedený fantasy román. Spisovatelka vytvořila zajímavý svět, který spojuje znamení zvěrokruhu, vlky a další bytosti.
Dle předchozích komentářů, musím říct, že jsem ráda, že jsem knihu četla v originále. Určitě se to vyplatí minimálně v romantických scénách, jelikož ty překlady často člověk musí protrpět a neužije si to.
Je to dobré, neříkám že ne. Ale také mi to přišlo jak ušité horkou jehlou. Chemie mezi hlavními hrdiny byla nějaká divoká a rychlá.... a konec, samozřejmě konec ala styl: Sáhni po dalším díle......
Odhalená pravda odkryje tajemství Vlků zvěrokruhu
18.10.2024
Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)
26.03.2023
Kniha Třinácté znamení v seznamech
čarodějnice vlkodlaci pro ženy nadpřirozené bytosti zvěrokruh paranormální jevy vlci romantika nadpřirozené schopnosti romance fantasy erotické romány životní osudy
2023 | Třinácté znamení |
2023 | Osudové pouto |
2024 | Měsíční čarodějky |
2024 | Odhalená pravda |
Recenze: Třinácté znamení
Vlčí romance plná vášně a magie! Ayla, outsiderka, která nikdy nebyla přijata do smečky Raka, hledá naději na Konvergenci. Na tomto shromáždění smeček může získat schopnost přeměny a objevit svého osudového partnera – vyvoleného Slunečními čarodějkami.
Podaří se jí konečně najít domov a lásku, po které vždy toužila? Kniha mě naprosto vtáhla do světa, kde se mísí napětí, emoce a mystika. Ayla je postava, se kterou jsem se snadno ztotožnil/a – její touha po přijetí a lásce je neuvěřitelně silná.
Hodnocení: (5/5) – Tato kniha je skvělým příkladem toho, jak fantasy může prozkoumávat hluboké lidské touhy a vztahy. Pro fanoušky vlčích romancí a magických příběhů je to rozhodně must-read!
#TřináctéZnamení #ElizabethBriggs #VlčíRomance #FantasyKnihy