Měsíční čarodějky přehled

Měsíční čarodějky
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535790/bmid_mesicni-carodejky-661a4793f0f44.jpg 4 179 179

Erotikou protkaný příběh nekončí. Ayla je po těžké bitvě s nepřátelskou smečkou Lvů a Slunečními čarodějkami přenesena na planetu Lunatera. Jako dcera Měsíční čarodějky má k používání měsíční magie vlohy, ale čeká ji ještě dlouhý a tvrdý výcvik. Pohání ji touha zachránit svou osudovou lásku Kadena, jehož bezvládné tělo jí po bitvě zůstalo ležet v náručí. Podaří se Ayle za pomoci nových schopností přivést Kadena znovu k životu? A získá smečka Hadonoše spojence z řad ostatních vlků zvěrokruhu, aby se společně postavili nepřátelům?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Cosmopolis

Sun Crossed, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Měsíční čarodějky. Přihlašte se a napište ho.

Adél007
28.10.2024 4 z 5

Recenze: Měsíční čarodějky

Třetí díl této úchvatné série je tady a přináší ještě více magie a napětí! V Měsíčních čarodějkách se Ayla a její spojenci ocitají uprostřed nového nebezpečí, které hrozí nejen jejich smečce, ale celému světu. Temné síly se vzpínají a odhalují tajemství, která mohou změnit všechno, co dosud znali.

Briggs v tomto díle opět skvěle vystihuje emocionální zmatek a touhu po moci. Ayla se musí rozhodnout, komu může důvěřovat, zatímco její schopnosti rostou. Vztahy se vyvíjejí a napětí se stupňuje, což dělá z této knihy napínavé čtení, které vás nenechá odtrhnout se.

Hodnocení: (4/5) – Měsíční čarodějky jsou dokonalým završením trilogie, které splní očekávání a zanechá vás toužící po více. Skvělý příběh pro všechny milovníky fantasy a romancí!

#MěsíčníČarodějky #ElizabethBriggs #FantasyKnihy #VlčíRomance

Dela90
19.10.2024 4 z 5

(SPOILER) Pokračování série Vlci zvěrokruhu, začíná tam, kde skončil 2.díl.
Tento díl přináší odpovědi na spoustu otázek z předešlých dílů. Jedna z nich je i to,kdo jsou měsíční čarodějky. Ayla se dozvídá, kdo je její matka a učí se ovládnout svou moc. Taky jsou tady ony zvrácená pouta, které řídí sluneční čarodějky.

Tento příběh je plný různého vysvětlování, strategie, přesvědčováni, chtíče, nenávisti, erotiky.

Na scéně se objevují nové postavy, jako nadaná čarodějka Larkin, kterou jsem si od pohledu zamilovala. Máme tu taky Jordana, na kterého jsem přehodnotila názor, protože jeho jednání vše změní.

Krom toho, že je tu i pár dosti spicy scén, to začíná mezi Aylou a Kaden trošku skřípat ,aneb potíže v ráji. Každý má svůj vlastní názor. Popravdě, Kaden se choval, jako idiot na entou. Chvílemi mi připadalo, že mu snad úplně přeplo. Alfa samec zaslepený pomstou, to je kombinace .

Příběh je čtivý, jen jsem měla pocit, že se tam jednu dobu vůbec nic nedělo. Závěrečný boj a zvrat asi ani nebyl úplně šokující, ale to nevadí.

Nicméně, musím bohužel, podotknout, že mi tady chyběla šťáva. Bylo to dobrý, ale prostě jsem čekala víc. Předchozí díly nasadily laťku hodně vysoko, takže doufám, že to poslední díl vylepší.

Děkuju holkám za společné čtení. Bylo to opět super a já doufám, že si spolu přečteme i ten závěrečný.

Always a reader
14.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Za mě lehce slabší než předchozí díly, jelikož mi trvalo se začíst do toho začátku. Ne že by to nebyl zajímavý další svět, ale prostě mi tam chyběl K. Taky to bylo takové odbyté, tím že jsme věděli že je to dočasné a vlastně to celé bylo jenom jako takové nutné čekání na návrat.
Pak už se to zase četlo samo, jako celá série je to stále nějaká akce - nahoru a dolů.

Odhalená pravda odkryje tajemství Vlků zvěrokruhu

18.10.2024

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024

Kniha Měsíční čarodějky v seznamech