Osudové pouto přehled
Elizabeth Briggs
Vlci zvěrokruhu / Vlci zverokruhu série
Erotická fantasy série pokračuje. Ayla, vyvrženec smečky Raka, našla své místo ve třinácté smečce Hadonoše. Když je její nová rodina napadena smečkou Lvů, Ayla za ni statečně bojuje. Nakonec ji Lvi unesou. Alfa vůdce Jordan, její Slunečními čarodějkami vyvolený partner, s ní má totiž velké plány. Odolá Ayla partnerskému poutu? Dokáže se znovu vrátit ke své smečce a především ke Kadenovi, který je pro ni tím jediným a pravým? A jak se postaví k dalším odhalením o své rodině a Slunečních čarodějkách?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
Star Cursed, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Osudové pouto. Přihlašte se a napište ho.
Ach jo, jak se mi první díl celkem líbil, tak po druhém přišlo zklamání a teď už jen lituju toho, že mám doma další dvě pokračování a budu je muset přečíst.
Recenze: Osudové pouto
Pokračování příběhu Ayly a její vlčí romance je tady! V Osudovém poutě se Ayla potýká s novými výzvami, které zkouší její sílu a odhodlání. Její cesta za láskou a přijetím se komplikuje, když se objeví temné síly, které ohrožují nejen ji, ale i její smečku.
Briggs opět mistrně kombinuje napětí, emocionální hloubku a mystické prvky. Ayla se vyvíjí jako postava a její vztah s osudovým partnerem je plný nečekaných zvratů. Autorka vás znovu vtáhne do svého fascinujícího světa, kde se mísí láska, dobrodružství a magie.
Hodnocení: (5/5) – Osudové pouto je skvělým pokračováním, které nezklame. Pro všechny, kteří si zamilovali první díl, je to povinnost!
#OsudovéPouto #ElizabethBriggs #FantasyKnihy #VlčíRomance
Odhalená pravda odkryje tajemství Vlků zvěrokruhu
18.10.2024
Ještě jsme se nepotkali, Pod hladinou a další knižní novinky (33. týden)
13.08.2023
Kniha Osudové pouto v seznamech
láska magie čarodějnice vlkodlaci léčitelství fantasy pro dospívající mládež nadpřirozené bytosti sourozenci zvěrokruh vlci romantika nadpřirozené schopnosti spřízněná duše romance fantasy erotické romány
2023 | Třinácté znamení |
2023 | Osudové pouto |
2024 | Měsíční čarodějky |
2024 | Odhalená pravda |
AYLA BYLA UNESENA!
HADONOŠI NEVÍ, ZDA JE NEZRADILA...
Pouto s Jordanem se dá velice těžko ignorovat.
Jaké jsou jeho plány?
Přijdou jí Hadonoši na pomoc?
Co od ní chtějí Sluneční čarodějky?
Co ostatní vlci zvěrokruhu?
Aylu čeká velké překvapení!
A nejen jedno...
ZNOVU MUSÍ BOJOVAT!
Musí znovu získat důvěru a respekt Hadonošů.
Bude se muset postavit Lvům a Jordanovi.
Nenáročná fantasy, ale čtivá.