"Nemůžeš ovládat to, co dělají jiní lidé. Jen to, co děláš ty."

recenze

Roztříštěná láska (2024) 4 z 5 / insta.kniha
Roztříštěná láska

Když jsem knihu vzala do ruky, chvílemi jsem nevěděla co si myslet - barevná obálka a ještě barevnější ořízka (Adéla Stopka odvedla opět skvělou práci) a díky té pestrosti barev, jsem si musela přečíst anotaci a ano, tentokrát mě zase jednou nalákala obálka.

Fantasy "Divoká říše" od autorky jsem si zatím nepřečetla, ale asi to po tomto prvním díle napravím, protože kdo ví, kdy se k nám další díl dostane a tak by bylo fajn, si prozatím v tom čekání přečíst něco dalšího z pera S. M. Brown. Protože, páni ..

I když mi ze začátku trvalo, než jsem se do příběhu začetla (chvílemi jsem knihu chtěla odložit), čtení celého příběhu jsem si již užila.
Toxické vztahy nemá nikdo rád, a když se pomalinku odkrývají všechna tajemství, která zamíchají celým příběhem, ale hlavně i čtenářovími emocemi, byla to jízda. Intriky, přátelství, láska, to vše tam najdete, ale také mnohem víc ..

"Nemůžeš ovládat to, co dělají jiní lidé. Jen to, co děláš ty."

Moc se těším na pokračování a doufám, že se opět setkáme se všemi postavami, které si prošly "prozřením" a opravdu dlouhou cestou k najití svého já.

"Můj svět se roztříštil na kousky spolu s mým srdcem i kostmi. Ale v té ztrátě jsem našla sebe, takovou, jakou jsem chtěla být, uvnitř i navenek."

Roztříštěná láska Roztříštěná láska Stacey Marie Brown

Začátek srdcervoucí série o lásce, smrti a vině. Od autorky fantasy Divoká říše. Jaymerson měla všechno – až do té strašlivé nehody. Jedno špatné rozhodnutí. Jeden zlomek vteřiny. Stačilo tak málo, aby se její život změnil navždy... více

Komentáře (0)