Nezklame, nenadchne

recenze

Historky z Tinderu (2022) 3 z 5 / bradovav
Historky z Tinderu

Obálka: 4*
Hlavní postava: 3*
Děj: 3*

Tuto knihu jsem si přečetla díky aplikaci @bookport_cz

Kniha, na kterou jsem dlouhou dobu koukala a chystala sem se ji přečíst. Když jsem dostala příležitost v rámci spolupráce vyzkoušet @bookport_cz a aplikaci sem otevřela, jako první se mi nabídla právě tato kniha a volba tak byla jasná.

Historky standup komedičky o vztazích, randění a seznamování spojené s populární seznamovací aplikací. Má očekávání byla velká - první kapitoly mě oslovily, pobavily a já o knize říkala i nezadanému kolegovi s poznámkou, že tohle si musí přečíst.

Jak se mi líbil humor prvních kapitol a nadsázka vyprávění, tak musím říct, že zbytek knihy mě zklamal. Některé příběhy jsou až uměle tažené do humoru. Po několika kapitolách čtenáři přijde, že jednotlivé kapitoly jsou stále na stejném principu. Humor přestane být vtipný a místy mi bohužel poznámky hlavní postavy přišly až trapné.

Těžký úkol převézt standup komedii do knihy za mě vyšel tak zpola - průměrné čtení, které dovolí čtenáři při čtení relaxovat. Krátké kapitoly dělají knihu velmi čtivou a já si tak hned po vypršení zkušební verze na @bookport_cz musela prodloužit členství, abych knihu mohla dočíst.

Nenáročné čtení, které doporučuji v tomto horkém letním počasí vzít na pláž nebo k bazénu, pokud s vámi půjde parta přátel - určitě budete mít díky knize téma do diskuze. Kdo se totiž nikdy neseznamoval a nemá v rukávu nějakou vtipnou historku?

Celkové hodnocení: 3* z 5*

#veructe #recenze #kniha #ceskaautorka


Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách. Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky – protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Populární stand-up komička Lucie Macháčková s humorem a nadsázkou glosuje mil... více


Komentáře (0)

Přidat komentář