Historky z Tinderu přehled

Historky z Tinderu
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502916/bmid_historky-z-tinderu-f9V-502916.jpg 4 504 504

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách. Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky – protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Populární stand-up komička Lucie Macháčková s humorem a nadsázkou glosuje milostné karamboly. Vtipná kniha plná ironie i optimismu přináší postřehy nejen ze světa seznamovací aplikace Tinder. Příběhy o lásce, randění i pořádných trapasech vás rozesmějí a zahřejí na duši – ať už jste single, zadaní, anebo něco mezi. Dozvíte se: co se stane, když se zabouchnete na divokém večírku co dělat, když při šnorchlování v moři omylem narazíte na svého ex jak nejlépe rozchodit rozchod proč rozhodně nikdy nechodit se synem své psycholožky jak to chodí na speed datingu proč (ne)fungují převozníci jak přelstít seznamkového podvodníka... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Historky z Tinderu. Přihlašte se a napište ho.

Sybelle
předevčírem 3.5 z 5

I když to není typ mé běžné četby vybrala jsem si jako něco lehčího na začátek roku. Kniha je vtipná a na cesty nebo čtení, když máte jen chvíli je ideální. Jedná se spíše o historky z randění. Nejen autorky, ale i žen z jejího okolí. Tinder tam hraje samozřejmě svou roli. Je to taková příjemná oddechovka, která nepostrádá vtip. Dokonce i nějaké ty praktické tipy a připomenutí, že najít vhodného partnera není lehké pro obě strany barikády.

Toledo
19.01.2025 3.5 z 5

AUDIOKNIHA
Příjemný poslech a vtipná témata, jako oddechovka určitě dobré takže pokud chcete něco odlehčenějšího, sáhněte po tom.

Knižnípauza
10.01.2025 2 z 5

Tak... No..
Já tady se svým hodnocením půjdu asi hodně proti proudu. :(

Historky z Tinderu jsem vzala po vánocích, jelikož jsem chtěla něco nenuceného a vtipného. Dost lidí knihu chválí tak jsem si řekla proč ne.
Bohužel mi ale kniha vůbec nesedla.

Prvně musím napsat, že jsem si celou dobu myslela, že nám autorka v knize předloží vtipné konverzace z Tinderu. Více méně se tu ale jen řeší její milostný život, trapasy a nedomyšlené jednání. Při čtení mě napadla mnohokrát otázka za jakou dobu tohle autorka vlastně stihla prožít?
V některých částech knihy mi to pak přišlo zbytečně na sílu a dost se to opakovalo.
Škoda.

Novinka od autorky Svatebních historek, laureátky ceny Magnesia Litera 2023 za humoristickou knihu

30.10.2024

Poslechněte si nepřekonatelné Historky z Tinderu!

12.10.2023

Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)

23.10.2022

Kniha Historky z Tinderu v seznamech