Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala přehled
Lucie Macháčková
Láska, sex a radnice! Řekněte své ANO pořádné dávce zábavných historek o vztazích, které (ne)skončily před oltářem. Zažili jste někdy svatbu jako řemen, bláznivou rozlučku se svobodou anebo kuriózní žádost o ruku? Populární stand-up komička Lucie Macháčková je věčná družička a trapasů a bizarních zážitků má na rozdávání. Dozvíte se, jaké typy hostů zaručeně potkáte na každé svatbě, proč se nevyplácí hubnout do svatebních šatů, co lze zažít na ztřeštěné skotsko-ruské svatbě, kde si nikdo nerozumí, co neříkat muži o svatební noci i jak vypadá pravé české svatební bingo a mnoho dalšího. Vtipem a nadsázkou nabitá kniha o veselkách vás zaručeně rozveselí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala. Přihlašte se a napište ho.
O knize jsem se dozvěděla na jaře díky Magnesia Litera, kterou získala autorka za humoristickou knihu.
Je to taková knižní jednohubka, oddechovka, u které jsem se zasmála. Lucka je stand-up komička, která umí lidi pobavit, což se ukázalo i v této knize.
Vypráví nám zážitky nejen své, ale především kamarádek, a to vše ze světa svateb a vztahů obecně.
Pokud chcete něco na odreagování, zkuste tyhle historky - stojí za přečtení.
Novinka od autorky Svatebních historek, laureátky ceny Magnesia Litera 2023 za humoristickou knihu
30.10.2024
Magnesia Litera za humoristickou knihu pro Svatební historky!
19.04.2024
Novinka od autorky Historek z Tinderu
10.10.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Ocenění knihy (1)
2024 -
Magnesia Litera
(Litera za humoristickou knihu)
Kniha Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala v seznamech
sex láska humor svatba Magnesia Litera
2022 | Historky z Tinderu |
2023 | Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala |
2023 | Protivný sprostý matky |
2024 | Historky z Tinderu 2 aneb Láska, sex a ten pravý nikde |
Svižně napsaná vtipná knížka.
Bavila jsem se od začátku.
Nemá moc stránek, takže je to brzy přečtené a nestane se, že se vtipy opakují. Což oceňuji.
Určitě si ráda přečtu od této autorky ještě něco dalšího pro pobavení a dobrou náladu.