Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala přehled

Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516178/bmid_svatebni-historky-aneb-jak-se-nevda-rwK-516178.jpg 4 184 184

Láska, sex a radnice! Řekněte své ANO pořádné dávce zábavných historek o vztazích, které (ne)skončily před oltářem. Zažili jste někdy svatbu jako řemen, bláznivou rozlučku se svobodou anebo kuriózní žádost o ruku? Populární stand-up komička Lucie Macháčková je věčná družička a trapasů a bizarních zážitků má na rozdávání. Dozvíte se, jaké typy hostů zaručeně potkáte na každé svatbě, proč se nevyplácí hubnout do svatebních šatů, co lze zažít na ztřeštěné skotsko-ruské svatbě, kde si nikdo nerozumí, co neříkat muži o svatební noci i jak vypadá pravé české svatební bingo a mnoho dalšího. Vtipem a nadsázkou nabitá kniha o veselkách vás zaručeně rozveselí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala. Přihlašte se a napište ho.

Njangu
12.11.2024 5 z 5

Svižně napsaná vtipná knížka.
Bavila jsem se od začátku.
Nemá moc stránek, takže je to brzy přečtené a nestane se, že se vtipy opakují. Což oceňuji.
Určitě si ráda přečtu od této autorky ještě něco dalšího pro pobavení a dobrou náladu.

Gracinka
11.11.2024 1 z 5

Nebavilo mě to. Nějak jsem postrádala humor.

cornetka
19.09.2024 4 z 5

O knize jsem se dozvěděla na jaře díky Magnesia Litera, kterou získala autorka za humoristickou knihu.

Je to taková knižní jednohubka, oddechovka, u které jsem se zasmála. Lucka je stand-up komička, která umí lidi pobavit, což se ukázalo i v této knize.

Vypráví nám zážitky nejen své, ale především kamarádek, a to vše ze světa svateb a vztahů obecně.

Pokud chcete něco na odreagování, zkuste tyhle historky - stojí za přečtení.

Novinka od autorky Svatebních historek, laureátky ceny Magnesia Litera 2023 za humoristickou knihu

30.10.2024

Magnesia Litera za humoristickou knihu pro Svatební historky!

19.04.2024

Novinka od autorky Historek z Tinderu

10.10.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2024 - Magnesia Litera (Litera za humoristickou knihu)

Kniha Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala v seznamech

sex láska humor svatba Magnesia Litera