Nick a Noah

recenze

Moje vina (2022) 5 z 5 / bradovav
Moje vina

Obálka: 4*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*

Knihu jsem si mohla přečíst s předstihem díky Ambasadorství @knihydobrovsky a výběru od @kate_valter

Za tuto příležitost jsem moc vděčná. Kniha absolutně splnila mou představu. Delší dobu jsem četla thrillery, scifi a převážně vážnou četbu. Je to zvláštní, protože číst jsem začala právě díky romantickým příběhům, které mi vždy dovolí utíkat do snů romantiky, vášně a zamilovaných představ. Každá žena nebo dívka ráda v představách uteče do světa, kde chlapy dělají velká gesta, romantické projevy lásky na potkání a my to tak můžeme prožívat s hlavními hrdinkami, i když se nám doma válí na gauči chlapík, pro kterého je největší láskyplné gesto když si ten týden otočí ponožky, které háže do špíny sám.

A já díky této knize po delší pauze opět utekla od reality a zasnila se. Miluju hate to love linky. Sledovat ten přerod, to, jak je postava sama ze svých pocitů překvapená, jak si postupně uvědomuje, že tomuhle se neubrání. Tohle všechno mi Nick a Noah naservírovali.

Stránky jsem hltala, neustále doufala, že v další kapitole už tomu propadnou. Na pozadí romantické linky sledujeme i smutný rodinný příběh. Ve chvílích, kdy Noah vzpomíná na svého otce mi mrazilo a dokázala jsem se díky popisu autorky vcítit do pocitů a strachů hlavní hrdinky.

Příběh je prvním dílem, já se už teď nemůžu dočkat na další dva díly, které doufám vyjdou brzy a paní autorku si píšu do seznamu oblíbených romantických spisovatelů a spisovatelek.

Který autor romantických knih je ten váš oblíbený?

Celkové hodnocení: 5* z 5*

#spoluprace #recenze #veructe #verudoporucuje


Moje vina Moje vina Mercedes Ron

Nicholas Leister byl stvořen, aby mi znepříjemňoval život. Vysoký, modré oči, vlasy černé jako noc... Zní to skvěle, že? Ne tak skvěle, když zjistíte, že se z něj stane váš nevlastní bratr a představuje vše, před čím jste odjakživ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář