Moje vina přehled

Moje vina
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496740/bmid_moje-vina-JRR-496740.png 4 530 530

Viníci / Vinní série

1. díl >

Nicholas Leister byl stvořen, aby mi znepříjemňoval život. Vysoký, modré oči, vlasy černé jako noc... Zní to skvěle, že? Ne tak skvěle, když zjistíte, že se z něj stane váš nevlastní bratr a představuje vše, před čím jste odjakživa utíkali. Nebezpečí – to bylo první, co mě napadlo, když jsem se s ním seznámila a zjistila, že před svým tátou miliardářem skrývá dvojí život. Jak jsem se do něj mohla zamilovat? Snadno. Člověk s takovýma očima dokáže obrátit váš svět vzhůru nohama.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Red
Originální název:

Culpa mía, 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje vina. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (97)

Karin94
24.09.2024 5 z 5

„Miluju tě od chvíle, kdy jsi řekla, že mě nenávidíš.
„Zasmála jsem se jeho poznámce, ale srdce se mi zneklidněně rozbušilo.
„Jediné, co jsem nenáviděla, bylo, že tě nemám pro sebe.
„Teď mě budeš mít, jsem celej tvůj, tělem i duší.

Noah je nútená kvôli novému manželstvu jej matky opustiť svoju krajinu a priateľov. Presťahuje sa k novej rodine čím nezíska iba nevlastného brata, ale aj bohatstvo a luxus, na ktorý nie je zvyknutá.

Príbeh Noah a Nicka som si šialene zamilovala. Nick je zo začiatku namyslený krásavec, násilník a klamár, ktorý behá za každou sukňou, ale zároveň je to ten najsexy a naprítažlivejší chalan. Noah má tiež svoju minulosť, ktorá má za následky nočné mory a traumu. Ich počiatočné podpichovanie a doberanie som si naplno užívala, ako aj ich rastúcu zakázanú lásku, ktorá prepukla v niečo silné a veľkolepé.

Presladené nereálne pasáže boli totálne dokonalé. Vidieť, že autorka do knihy dala naozaj všetko. Nič nesilila, ich láska mala pomalé tempo, celkovo to bolo také decentné, že mi to nejedenkrát vyvolalo motýle v bruchu a ružové líca. Adrenalín v knihe, ktorého nie je málo, ma poháňal do čítania, nechýbali ani infarktové stavy a búšenie srdca.

„Byla dokonalá… A já si byl jistý, že jsem se do ní bláznivě zamiloval.

Nepovedala by som, že zakázaná láska nevlastných súrodencov ma až takto pohltí. Odporúčam skôr mladšej generácii, i keď ja sama som už stará krava a aj tak som tomu úplne prepadla.
Už teraz sa teším na druhú a tretiu časť.

kniznisvetsjiri
06.09.2024 3 z 5

Nějak nevím kde mám začít protože kniha pro mě byla velké zklamání, slátanina všeho možného.

Začátek knihy mě chytnul, okamžitě vtáhl do děje. Dokonce jsem se i nějak smířila s tím že hlavní hrdinka je tak trochu naivka a občas jsem nechápala její myšlení.
Vylepšoval to Nick. Nebezpečný, charismatický a potetovaný. Jestli jste blázni jako já, hned si ho zamilujete. Ovšem do té doby než se zamiluje. Z našeho nebezpečného Nicka se stane citově dámička s pindíkem, začne rozdávat rány na potkání a ve finále vám svou citlivou a ukňouranou duší, změní celý pohled na jeho postavu. Což si myslím, že je vážně škoda.

Některé situace byli na můj vkus fakt přestřelený. Autorka šíleně tlačila na pilu, některé věci fakt nedávali smysl a velkou část knihy jsem si pokládala otázku proč?

Abych knihu jen nehanila, obálka je krásná a moc se mi líbila scéna ze závodů.

Mě tahle překombinovaná knížka teda moc neoslovila, ale věřím že mladší čtenáře určitě nadchne.


petraLI
28.08.2024 3 z 5

Příběh se mi líbil. Kniha byla poutavě psaná a postavy mi až na pár zadrhelu od Noah byly sympatické. Z divokého Nicka byl najednou beránek, trochu mě zklamala, tak rychlá změna, ale do příběhu to sedlo. No jdeme na druhý díl.

všechny komentáře

Související novinky (4)

10 nejprodávanějších knih (34. týden)

31.08.2023


10 nejprodávanějších knih (33. týden)

23.08.2023


10 nejprodávanějších knih (24. týden)

21.06.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (1)

Být šťastný neznamená, že je všechno perfektní. Znamená to, že ses rozhodl užívat života i přes všechny jeho nedokonalosti.“


Kniha Moje vina v seznamech

v Právě čtených19x
v Přečtených697x
ve Čtenářské výzvě50x
v Doporučených38x
v Knihotéce321x
v Chystám se číst315x
v Chci si koupit52x
v dalších seznamech3x