Tvoje vina přehled

Tvoje vina
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510506/bmid_tva-vina-FSw-510506.jpg 4 255 255

Viníci / Vinní série

< 2. díl >

Kniha Tvoje vina, druhý díl romantické trilogie Viníci od Mercedes Ron o drsňákovi s velkým srdcem a hodné dívce s velkou odvahou, obsahuje ještě víc romantiky, zrady a záhad. Když se Noah zamilovala do Nicka, věděla, že jejich vztah nebude snadný: jsou protikladní jako oheň a voda a když jsou spolu, létají nebezpečné jiskry... naprosto ve všech směrech. Dosud byla jejich vášeň ještě silnější než jejich hrdost, ale věkový rozdíl, vysoká škola, večírky, rodiče a stíny z minulosti, které oba pronásledují, je znovu a znovu zkoušejí jako časovaná bomba, která hrozí výbuchem. Je Noah opravdu připravena čelit svému strachu a znovu někomu důvěřovat? Dokáže se Nicholas oprostit od své minulosti a otevřít své srdce jedné jediné osobě?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Culpa tuya, 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvoje vina. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (38)

Karin94
28.09.2024 5 z 5

„Byla neuvěřitelně krásná, tak krásná, že mě pohled na ni drásal.

Druhý diel tejto dokonalej trilógie bol rovnako dobrý ako prvý, ale o poznanie rozdielny.

Oproti prvému dielu, kde sme boli svedkami narastujúcej lásky Noah a Nicka, tu nastanú aj dosť radikálne zmeny v ich vzťahu, napriek tomu, že sa navzájom potrebujú ako vzduch k dýchaniu.

Noah už nastupuje na internát, Nick zase pracuje a má kopu pracovných záležitostí. Romantickej linky je tu teda kvôli tomu pomenej, ale adrenalín a napätá atmosféra nechýbali. Nie raz som otvárala ústa od prekvapenia a keď som spomínala v predošlej recenzií infarktové stavy, tak tu ich bude niekoľkonásobne.

Táto časť je aj o Noahinej mame a Nickovom otcovi, ktorí dávajú jasne najavo, že rodina Leisterových je verejne známa a nehodí sa, aby sa „nevlastní súrodenci reprezentovali ako pár. Avšak namiesto poučovania svojich detí by si najprv mohli upratať pred vlastným prahom.

Koniec ma úplne odrovnal, slzy v očiach som mala niekoľkokrát, takže ja len dúfam, že v tretej časti to bude inak než to vyzerá, aj keď…

petraLI
01.09.2024 2 z 5

Pro mě trochu slabší než jednička. Místy to bylo hodně zdlouhavé, nemastné, neslané. Nakonec jsem se prokousala na poslední stranu. I když mě druhý díl moc nebavil, tak jdu rovnou na třetí.... už to musím dočíst. :)


Kristýnka_28
26.07.2024 5 z 5

Když jsem četla moji vinu, myslela jsem si, že je to tak skvěle napsaná kniha, že druhý díl ji bude překonávat jen těžko. Po prvních cca 100 stránkách to tak i vypadalo - příběh jsem si sice opět zamilovala, ale na moji vinu to stále nemělo. To se ale po sléze změnilo - příběh nabral úplně jiné obrátky a já od knihy nemohla odtrhnout oči. Když jsem knihu dočetla, pár minut jsem jen tupě zírala do prázdna a nakonec mi do očí vytryskly slzy.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších knih (29. týden)

26.07.2023


Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)

07.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tvoje vina v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených346x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených16x
v Knihotéce228x
v Chystám se číst178x
v Chci si koupit37x
v dalších seznamech3x