Nikdy nepovim

recenze

Nikdy nepovím (2023) 4 z 5 / Tereza137
Nikdy nepovím

Kniha mě vtáhla hned od první stránky. Byl to neskutečně napínavý příběh plný akce, napětí, a hlavně to bylo celé psychologicky skvěle napsané.

Hlavní hrdinka Alessia mi hodně imponovala. Upřímně jsem očekávala nějakou nevýraznou osobu, ale dostala jsem plně vykreslenou dospělou ženu, která vedla normální rodinný život. To všechno se změnilo v okamžiku, kdy jí někdo hodil oknem cihlu se vzkazem "MAM TĚ". Od té doby se začaly dít velmi zajímavé věci.

Celkově mě kniha neskutečně bavila, i když musím uznat, že některé části knihy nebyly tak pečlivě propracované, a občas jsem se na pár stránkách nudila. Nicméně všechno to napětí a dějové události to vynahradily.

Konec knihy mě dost překvapil, a celé to rozuzlení bylo opravdu skvělé a nečekané. Upřímně jsem zírala.

Knihu fakt moc doporučuji všem, kteří mají rádi nečekané zvraty a napětí.

Nikdy nepovím Nikdy nepovím Casey Kelleher

Když byla Alessia malá, udělaly ona a její kamarádka Sarah něco strašného – ale pykala za to jen ona. Teď, právě když už uvěřila, že navždy unikla starému životu, dostane dopis: Nezapomínám. Neodpouštím. MÁM TĚ. Když byly mal... více

Komentáře (0)