Moje první mafie
recenze
Vzpoura (2024) / Tereza137Moje první kniha z prostředí mafie a já musím říct, že byla výborná! Akce a napětí od první až do poslední stránky.
Šlo poznat, že autorka tuto knihu psala, když byla opravdu mladší, jelikož některé chování hlavních hrdinů, či určité projevy byly trochu dětinské a úplně jsem se s nimi neztotožňovala
Ale! Na druhou stranu mě i dost názorů překvapilo a ohromilo, že jsem si řekla wow.
Nejvíce mě bavila druhá polovina knihy, jelikož bylo vidět, že autorka knihu opravovala v jejím nynějším věku, protože se dost zlepšil jak slovosled, tak i přemýšlení hlavních hrdinů. Co jsem ocenila úplně nejvíce, bylo to, že zde byla jen lehká romantická linka, pár sprostých slov a vše bylo v tak akorátním měřítku.
Claire mě neskutečně bavila, v některých ohledech jsem se s ní ztotožňovala a to, jak byla drzá? Miluju takové hrdinky, které se s nikým a ničím nepářou. Hlavně byla i vtipná a já se fakt smála u některých hlášek.
Samozřejmě, že konec skončil otevřeně a já už se na druhý díl absolutně nemohu dočkat!
,,Dnes je to tvé trauma, zítra je to tvá síla."
Vzpoura Adéla Kubicová
Svéhlavá, impulzivní a vychytralá Claire Sanderson je dcerou obávaného gangstera, s nímž se ani ti největší zločinci nechtějí dostat do křížku. Ona se ale touží z područí mafie dostat za každou cenu. Odmítne smluvený sňatek, př... více