Nový domov - Domino
recenze
Nový domov – Domino (2024) / EvikU.Krásný příběh pro děti o ztraceném koťátku. Michal při bobování se svým kamarádem najde černobílé koťátko. Jeho mladší sestra Mája také miluje kočky a vezmou si koťátko domů na opatrování, než se najde jeho rodina.
Má na sobě modrý obojek a tak asi někomu patří. Vědí, že těm lidem se asi stýská, zároveň v duchu maličko doufají, že se nikdo nenajde a mohli by si ho nechat.
Vzpomínaly jsme na naši kočičku a veselými příběhy z knihy, co kocourek prováděl, vzpomněly i na tu naši, která už není. S koťátky je sranda a jak umí krásně příst.
Dají mu jméno Domino, starají se o něj a on jim na oplátku dá tolik lásky a legrace. Míša už je starší a ví, že se musí pokusit rodinu najít. Povede se mu to?
Musím říct, že se nám moc líbila. Přečetli jsme ji na dvakrát, celou dobu dcera 6 let poslouchala. Ani jí nevadilo, že kniha nemá obrázky.
Konec je dojemný a milý. Určitě doporučuji.
Nový domov – Domino Ellen Miles
Michal a jeho sestra Mája nadevše milují kočky. Proto Míša ani na okamžik nezaváhá, když jednoho chladného zimního dne objeví při bobování v parku černobílé koťátko ztracené ve sněhu. Musí mu za každou cenu pomoct! Kotě je vystraš... více