O Vydřičce, která se nevzdávala - O Vydřičce, která se nevzdávala | recenze | Databáze knih

O Vydřičce, která se nevzdávala

recenze

O Vydřičce, která se nevzdávala (2024) 5 z 5 / Enthu
O Vydřičce, která se nevzdávala

Příběh se týká malé Vydřičky, která se začíná učit plavat. Ale je to pro ni těžké, a tak na své cestě potká nové přátele, kteří jí dají cenné rady.

Tušila jsem, že budu touto knihou okouzlena, už s autorkou mám zkušenost a věděla jsem do čeho jdu. Řekla bych, že mé očekávání předčila, jelikož se v knize vyskytuje spousta mouder a našla jsem si v ní i spoustu citátů.

Líbilo se mi, že to bylo vedeno směrem, že i když je něco těžké, tak se nemá vzdávat a zkoušet to dál. K tomu zaměřeno i na emoce, mluvení o nich.

Kniha je bohatě ilustrovaná, celý příběh tak doplňují moc krásné ilustrace, na které je radost pohledět. K tomu na konci knihy najdete informace ohledně zvířátek, které se v knize vyskytly.

Pokud hledáte pohádku, která v sobě skrývá poselství, je pozitivně laděna a plná krásných ilustrací, tak O Vydřičce, která se nevzdávala mohu jen doporučit.

Spolupráce s Megaknihy

O Vydřičce, která se nevzdávala O Vydřičce, která se nevzdávala Katie O´Donoghue

Malá Vydřička se bojí naučit plavat sama. Pozoruje své sourozence, jak si hrají a ladně kloužou ve vodě, a hrozně moc si přeje se k nim přidat. Naštěstí má Vydřička u řeky spoustu kamarádů, od Načechraného káčátka a pana Ledňáčka ... více

Komentáře (0)