Odhalená pravda

recenze

Odhalená pravda (2024) 5 z 5 / EvikU.
Odhalená pravda

Jednoznačně nejhezčí díl série. Ayla ukázala svou moc, svoje umění, rozvinula svůj původ.
Na začátku dílu musí řešit svoje nedorozumění s Kadenem. Dokáže mu odpustit jeho zradu, kdy ji vykázal z jeho smečky Hadonošů?

Jelikož má před sebou dlouhou cestu učení, jak osvobodit všechny smečky vlků od nadvlády slunečních čarodějek a přesvědčit je, že svobodní mohou být, jen když se všichni o novoluní spojí v jednu sílu proti Evanoře ( královně slunečních čarodějek) a průvodkyní všeho zla.

Vlčí alfové jednotlivých znamení mají pochybnosti, jestli to zvládnou. Vědí, že mohou přijít o hodně, ale také mohou hodně získat. Víc než by kdy věřili, že mohou mít. Zpátky svoji svobodu. Konec nadvlády slunečních čarodějek. Mír pro všechny. Pokusí se pro to udělat všechno. Bude to stačit?

Příběh vlčích měnlivců vás vtáhne svou magií, láskou, přitažlivostí, chytrostí, celým svým fantasy příběhem. Budete jedním z nich a bojovat na život a na smrt. Oplakávat své blízké, toužit po svobodě a spoustu dalších emocí. Knihu přelouskáte opravdu rychle. Celou sérii mohu doporučit.


Odhalená pravda Odhalená pravda Elizabeth Briggs

Erotická fantasy série vrcholí Když Aylu odmítl milovaný muž a alfa samec smečky Hadonoše, stal se z ní opět vyvrženec. Nyní ji chce Kaden za každou cenu zpět a ona jeho pomoc potřebuje. Dokáže mu ale odpustit a spojit se s ním, ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář