Záhada ukradeného diadému

Príbeh vás zaujme od prvej strany a nepustí vás pokiaľ nezistíte kam sa podel diadém a komu pôvodne patril.

Bolo zaujímavé sledovať celý proces zisťovania a odhaľovania majiteľa diadému až do úplnej minulosti, podieľať sa na zisťovaní toho, čo sa vlastne stalo a kto za tým stál. Popravde každý skrýval nejaké tajomstvá, ktoré sa postupne odhalovali a všetko do seba zapadalo ako puzzle. Celý príbeh dýchal jedným veľkým tajomstvom.

Páčilo sa mi, ako sa autorka hrala s mojím úsudkom na konkrétne postavy. Bola som v priebehu čítania veľmi opatrná. Nebola som si jednoducho istá svojim postojom ku postavám.

Najviac sa mi páčila ženská hlavná postava, u ktorej som mala od začiatku jasno. Bola veľmi smelá, nebojácna, zvedavá, predvídavá a tak zdravo drzá. Fascinovala ma jej práca a rada by som strávila dlhší čas jej sledovaním.

Autorka ma potešila, keď v knihe spomenula Slovensko a rovnako mi ulahodila keď sa časť príbehu odohrávala vo Viedni, kde každoročne chodím aj ja a navštevujem rovnaké miesta.

Z tejto knihy by bol parádny celovečerný film a samozrejme vám ju vrelo odporúčam.

Záhada ukradeného diadému Záhada ukradeného diadému Lucie Pilátová

Významný londýnský advokát Jack Hart sice kariéru své dcery Alexy neschvaluje, ale její znalosti v oblasti šperků využívá pro vlastní obchodní zájmy. Na jeho popud Alexa odlétá do Švýcarska, aby našla původní majitelku vzácného di... více

Komentáře (0)