Ohnivá romantika

recenze

Zkouška ohněm (2024) 5 z 5 / Ann1307
Zkouška ohněm

Romantika o hasičích! Yes! :)
Cassie je výborná hasička. Ví to o sobě a ví to i její tým v Texasu. Dokonce dostane i významné ocenění a s jejím kariérním postupem to vypadá skvěle. Jenže pak se Cassie musí odstěhovat do Bostonu za svou nemocnou matkou, které se deset let vyhýbala, a bude muset začít budovat kariéru od nuly. A ještě v dost odlišných poměrech. Stará stanice, bez nutného vybavení, a chlapi, kteří nejsou schopni přijmout, že by s nimi v týmu měla dělat holka. Jediný, kdo je k ní milý je zelenáč, který do týmu nastoupil stejný den jako Cassie. Možná je až moc milý. A hezký. A sexy. A doprčic! Cassie se až doteď řídila jasným pravidlem, že s hasiči nerandí. To teď nesmí porušit, zvlášť když je v týmu nová a musí se osvědčit.

Romantická komedie se vším všudy, co od ní očekáváte. Ale zároveň vám dá i mužské prostředí, ve kterém se snaží prosadit velmi schopná žena. Ale pořád je “jen to žena a tak to pro ni není vůbec snadné.
Cassie byla skvělá hlavní hrdinka, vůbec ne pitomá nána, která si myslí, že jí všechno spadne do klína. Vše si hezky oddře a to jí osud hází hromady klacků pod nohy.

U čtení jsem se skvěle bavila! Připomnělo mi to časy, kdy jsem koukala na Chicago Fire. :) Takže všem romantickým duším můžu jen doporučit :)

Zkouška ohněm Zkouška ohněm Katherine Center

Láska je ten nejsilnější živel. Od autorky romantického hitu Bodyguardka. Královna pohodových romancí Katherine Center po úspěšné Bodyguardce přichází s knihou Zkouška ohněm. I tentokrát se hlavní hrdinka věnuje povolání, které... více

Komentáře (0)