Zkouška ohněm přehled

Zkouška ohněm
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540637/bmid_zkouska-ohnem.png 4 36 36

Láska je ten nejsilnější živel. Od autorky romantického hitu Bodyguardka. Královna pohodových romancí Katherine Center po úspěšné Bodyguardce přichází s knihou Zkouška ohněm. I tentokrát se hlavní hrdinka věnuje povolání, které není pro ženu zrovna typické. Cassie je profesionální hasička a dokáže zkrotit lecjaký plamen. Snad až na ten, který se jí rozhoří v srdci, když se z Austinu přestěhuje do Bostonu za nemocnou matkou. Na novém působišti totiž kromě party hasičů, kteří o holku v uniformě nestojí, potká i zelenáče. Ten je Cassie nakloněný, ale pořádný požár se mezi nimi nemůže rozhořet, protože hasiči spolu zkrátka nikdy a za žádných okolností nerandí. Leda že by v týmu zůstal jenom jeden z nich… Láska je ale ten nejsilnější živel.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

Things You Save in a Fire, 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zkouška ohněm. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (9)

moudivlacek
dnes 4 z 5

Vtipné i vážné, osud jedné hasičky Cassie, která je donucena změnit místo práce a navíc bydlet a pomáhat matce, která kdysi odešla od rodiny. Nastoupí s ní i naprostý Zelenáč, který pochází z hasičské rodiny.
Cassie musí neustále dokazovat, že své práci rozumí a umí ji. Problém je, že se jí Zelenáč líbí a navíc jsou často ve dvojici. On jí nabízí časem i přátelství, ale nechce, bojí se. Pak dojde k zásahu, kde dojde k neštěstí. A zas stojí Cassie na špatné straně a musí se bránit.
Cassie ale nakonec pravdu odhalí...
Je to příběh, nebo takový " návod ", nebo rada, jak se postavit ke zlému, co nás potkalo, jak to ovlivní budoucnost, jak to změní nás, naše názory, a také že nikdy není a nemusí být nikdy. A hlavně rada - žít, i když je to někdy těžké a nevzdávat se.
Když vyzvete celý vesmír na souboj, třeba vám také pošle lásku....

Kudík
včera 5 z 5

(SPOILER) V šestnácti letech se život Cassie Hanwellové totálně změnil, a to po prožití několika traumat, přesto z ní vyrostla překvapivě silná a statečná žena, která se sice lásce a odpuštění musí naučit až o deset let později, přesto o to je to významnější. V povolání hasičky a zdravotníka se přímo našla, a tak není divu, že se dočkala i ceny Austinského ha­sičského sboru za statečnost při záchraně dětí. Bohužel jí cenu předával někdo z její minulosti....., a shodou okolností a jako následek jisté události musela změnit stanoviště a současně vypomoci své nemocné a odcizené matce, která žije v Rockportu. Proto si za pomoci své kapitánky našla nové místo na hasičské stanici v městečku Lillian, kde nový kapitán a kolegové nejsou moc příznivci žen v jejich řadách. Musí hodně dokazovat, že na to má a současně pomáhá i druhému nováčkovi Owenovi/Zelenáčovi. Někdo z party se jí však chce zbavit a neštítí se nepříjemných praktik. Cassie se snaží zapadnout, vypátrat svého stalkera, najít cestu ke své matce, přijít na chuť jejímu klubu háčkování a do toho ještě to, co cítí k Zelenáčovi, to dá této hasičce pořádně zabrat. 4,5*


Ivuska.09
12.09.2024 4 z 5

Neobvyklé povolání hlavní hrdinky a s tím související neobvyklé situace, do kterých se dostává. Komplikované vztahy, snaha o odpuštění a maličko romantiky. Mně se román líbil!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zkouška ohněm v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených46x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených5x
v Knihotéce65x
v Chystám se číst120x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech1x